MatkapojatMatkapojat

Sveitsin Alpit kesällä ovat aktiivilomailijan unelma

Kiinnostaisivatko Sveitsin Alpit kesällä? Alueella on paljon tarjottavaa myös kesäkuukausina, joten Sveitsin Alppeja ei sovi unohtaa kesälomakohdetta mietittäessä!

Alpit ovat perinteisesti talvilomakohde ja talviurheiluystävien unelma. Sveitsikin on täynnä loistavia laskettelukeskuksia, mutta maa tarjoaa runsaasti tekemistä kesälläkin. Alpit soveltuvat kesällä aktiivilomaan ja luonnon ystävät ihastuvat maisemiin taatusti myös lumen vaihtuessa alppiruusuihin!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Kesällä Sveitsiin – ne parhaat Alppien kohteet

Missäpäin Sveitsin Alpit kesällä sitten kannattaa kokea? Alue tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ja tässä ne parhaimmat Sveitsin Alppien kohteet.

Aktiivilomakohteet

Vaikka lunta ei vuorien huipuilla kesällä olekaan, ei se tarkoita etteikö Alpeilla riittäisi tekemistä. Laskettelukeskukset tarjoavat runsaasti tekemistä aktiivilomasta haaveileville. Alueella voi muun muassa:

  • Vaeltaa huikeissa maisemissa
  • Pelata golfia vuorenjuurella
  • Pyöräillä kiemuraisilla teillä
  • Kiipeillä ikimuistoisissa maisemissa

Kaikki nämä pääset kokemaan kaikentasoisten ja –ikäisten harrastelijoiden kanssa, joten Sveitsin Alpit pääsee kokemaan kesällä myös lasten kanssa vallan mainiosti. Tässä muutama suosittu kohde aktiivilomaa etsiville.

ApolloApollo

Gstaad Sveitsissä

Gstaad

Gstaad on tunnettu talvilomakeskus, mutta se tarjoaa kauniita maisemia ja rutkasti tekemistä kesälläkin. Bernin Kantonissa sijaitseva alue on täynnä vanhanaikaisia alppijunia, pieniä järviä, joissa purjehtia ja kauniin luonnon, joka puhkeaa kukkaan kesäkuussa.

Kotisivut: https://www.gstaad.ch/en.html

Wengen Sveitsissä

Wengen

Wengen tarjoaa myöskin tekemistä aktiivilomaa etsivälle. Alueen ruoka ja juoma tarjonta on varsinkin ihastuttavaa ja 2 320 metrin korkeudessa sijaitseva Eigergletscher ravintola tarjoaa melkoiset puitteet patikoinnin jälkeiselle ruokailulle.

Kotisivut: https://wengen.swiss/en/summer/

Artikkeli jatkuu alla
Löydä tarjoukset lasketteluvaatteisiin ja -varusteisiin!
Laskettelu ja hiihto
Artikkeli jatkuu...

Kaupunkilomakohteet

Sveitsin Alpit tarjoavat runsaasti kaupunkilomakohteita, jotka ovat kesälläkin ihastuttava kokemus. Kaupungit ovat tällöin kauneimmillaan ja niissä riittää runsaasti ostosmahdollisuuksia ja kiehtovia kulttuurikokemuksia. Tässä ihastuttavimmat kaupungit, jotka pitää mielessä matkaa suunniteltaessa.

Geneve Sveitsissä

Geneve

Geneve on kulttuurimatkailijan unelma, eikä ihme, sillä kaupungissa järjestetään lukuisia isoa messuja ja konferensseja. Kaupunki on ihastuttavan pieni, mutta siellä sijaitsee silti runsaasti ravintoloita ja putiikkeja, joissa tehdä tuliaislöytöjä.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Zürich Sveitsissä

Zürich

Zürich sijaitsee kauniin järven rannalla ja rantamaisemat tarjoavat runsaasti tekemistä kesäisin. Alueella voi viettää niin perinteistä rantalomaa kuin nauttia virvokkeista terassiravintoloissa. Läheinen Uetliberin vuori tarjoaa patikointi- ja kiipeilyreittejä, kun taas Bahnhofstrasse on maailmankuulu ostoskatu.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Sveitsin Alpit kesällä kokee parhaiten auton kyydissä

Alpit kannattaa kesällä kokea ehdottomasti auton kyydissä. Kesäaikaan ei tarvitse huolehtia lumiketjuista ja autonvuokraus on vaivaton ja edullinen tapa nähdä useampi kiva kohde.

Autonvuokraus onnistuu kätevästi netissä esimerkiksi Auto Europen tai Rentalcars.comin sivuilla. Voit vuokrata auton odottamaan sinua esimerkiksi lentokentällä ja siten jatkaa matkaasi kohteeseesi.

Sveitsin sijaitessa Saksan rajalla, kannattaa miettiä myös auton vuokraamista Saksan puolelta. Voit useinkin löytää edullisia lentoja esimerkiksi Müncheniin, missä auton vuokraus onnistuu usein halvemmalla. Aina näin ei ole, joten vertaile autonvuokraussivustojen avulla missä parhaimmat tarjoukset ovat!

Saksan lisäksi Sveitsiin voi matkustaa todella nopeasti junalla tai autolla muun muassa:

  • Ranskasta
  • Italiasta
  • Tanskasta
  • Belgiasta
  • Itävallasta

Tämä kannattaa pitää mielessä varsinkin edullisia lentoja etsittäessä.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Kesä on Sveitsin Alpeilla pidempi

Kesäkausi alkaa Sveitsissä Suomea aikaisemmin, joten sinne ei tarvitse suunnata vain heinäkuun aikana. Jos haluat nauttia lomallasi lämmöstä ja kauniista kesäsäästä, voit matkustaa huoletta kesällä Sveitsiin aina toukokuun alusta syyskuuhun asti.

Ihastu Sveitsin Alppien kesäisiin maisemiin

Sveitsin Alpit kesällä ovat siis varsin oiva matkakohde monenlaiselle matkaajalle. Alueella onnistuvat niin aktiivilomat kuin railakkaammat kaupunkimatkatkin. Tekemistä riittää lapsiperheille sekä aikuisten lomaa etsiville.

Lähde siis rakastumaan Sveitsiin kauniisiin ja dramaattisiin kesämaisemiin!

Kohteet Sveitsissä kesällä kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti