8 asiaa mitä Dubai matkakohteena sinulle tarjoaa

Dubaista on tullut nopeasti yksi maailman suosituimmista matkakohteista. Suosion taustalla on se tosiasia, että Dubai matkakohteena tarjoaa kaikille jotakin!

Arabiemiraatteihin kuuluva Dubai on uskomaton elämys. Olitpa sitten kokenut maailmanmatkaaja tai siipiään maailmalla kokeileva untuvikko, on Dubai matkakohteena loistava valinta. Kaupungissa onnistuu luksusluokan lomailu, uskomattomien nähtävyyksien ihastelu sekä Lähi-idän kiehtovaan kulttuuriin tutustuminen. Alla kahdeksan asiaa, jotka Dubai lomakohteena sinulle tarjoilee (sadoista eri asioista).

Dubain rannat

1. Valkeat hiekkarannat

Dubaihin voi huoletta lähteä perinteiselle rantalomalle ja tehdä tällaisen loman läpi vuoden. Monet hotelleista nimittäin omistavat yksityisen kaitaleen hiekkarantaa ja niiden uima-allasalueet ovat huikeat löhöilyyn ja auringon otteen. Mutta julkisiakin rantoja löytyy – katsasta esimerkiksi Jumeirahin ranta.

Dubai Mall ostoskeskus

2. Runsaasti ostosmahdollisuuksia

Dubai kohteena on täynnä ostosmahdollisuuksia. Täällä tarttuu matkalaukkuun niin luksusmerkit, että edulliset käsityötkin. Dubain suosituimpia paikkoja ovatkin sen huikeat ostoskeskukset. Näistä vierailulle kannattaa suunnata ainakin:

  • Dubai Malliin
  • Mall of the Emiratekseen
  • City Walk ostoskeskukseen
  • Mercato Malliin
  • Ibn Battuta Malliin
ApolloApollo

Burj Khalifa pilvenpiirtäjä

3. Maailman korkeimman rakennuksen

Dubai matkakohteena on täynnä huikeita nähtävyyksiä, joista kaunis Burj Khalifa on jopa maailman korkein rakennus. Maisemat 124. kerroksesta ovat uskomattoman huikeat. Liput kannattaa ehdottomasti ostaa etukäteen, jotta vältyt jonoilta!

Kotisivut: https://www.burjkhalifa.ae/en/

Moskeija Dubaissa

4. Kuvankauniita moskeijoita

Islam on Dubain valtauskonto ja Dubai matkakohteena tarjoaakin loistavan mahdollisuuden tutustua tähän kiehtovaan uskontoon ja kulttuuriin. Dubain parhaat kohteet historian ja kulttuurin ystäville ovatkin juuri moskeijoita, joissa monissa järjestetään tutustumiskierroksia. Jumeirah moskeija on ehdottomasti yksi niistä kaupungin kauneimmista!

Dubain oopperatalo

5. Korkeatasoista kulttuuria

Dubain nähtävyydet sisältävät runsaasti kulttuuria. Vasta-avattu Dubain ooppera on varsin vaikuttava kokemus. Vaikket olisikaan kiinnostunut oopperasta, kannattaa tätä rakennusta mennä ihastelemaan ulkoapäin ja tutustua sen muuhunkin kulttuuritarjontaan. Dubaissa on lisäksi runsaasti taidegallerioita ja museoita, joissa tutustua uuteen ja vanhaan arabialaiseen kulttuuriin ja taiteeseen.

Kotisivut: https://www.dubaiopera.com/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Dubain vanha kaupunki

6. Viehättävän vanhankaupungin

Monen suurkaupungin parhaita paikkoja ovat ne aidot ja perinteiset kaupunginosat. Vaikka Dubaita hallitsevatkin hienot, uudet rakennukset, löytyy sieltä todella viehättävä vanhakaupunki. Bastakian kaupunginosa, joka tunnetaan myös Al-Fahidina, on täynnä arkkitehtuuria ja pieniä gallerioita, joissa ihastella perinteistä arabialaista taidetta.

Aquaventure vesipuisto

Apollo – Dubai

Löydä parhaat lomatarjoukset Dubaihin!

Etsi lomatarjouksia

7. Hauskoja teemapuistoja

Dubai matkakohteena on kokemuksia lukiessa ehdottomasti yksi suosituimpia perhelomakohteita. Tämän suosion taustalla ovat kaupungin lukuisat teemapuistot, joissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Dubain parhaat kohteet sisältävät muun muassa:

Jos olet lähdössä perheen kanssa Dubaihin, niin täältä löydät sopivia hotelleja lapsiperheille.

Deiran kaupunginosa

8. Kulttuureja ympäri maailman

Dubai on siitä mielenkiintoinen matkakohde, että siellä voi tutustua muuhunkin kuin Lähi-idän kulttuuriin. Dubaissa asuu runsaasti ihmisiä ympäri maailman ja tämä kulttuurien kohtaaminen on parhaimmillaan Deirassa. Deiran kaupunginosa on täynnä makuja, hajuja ja nähtävyyksiä vähän joka puolelta.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Dubai matkakohteena on unelmien täyttymys

Millainen paikka on Dubai? Kuten yllä olevasta huomaa, tämä kaupunki on todellakin vailla vertaansa. Siellä riittää tekemistä ja nähtävää isoille ja pienille matkaajille. Mikä parasta, ei Dubai matkakohteena unohda rentoutumiseen meininkiä – siispä siellä voi valita vain rannalla löhöilynkin valikoimiinsa ja jättää paikasta toiseen suihkimisen muille!

Elämyksien loma Dubaissa

Dubai lomakohteena takaa loistavan loman läpi vuoden. Suomesta järjestetään matkoja Dubaihin pakettimatkoina, joiden avulla onnistuu vaikkapa perheloma ilman suurempaa vaivaa.

Tähän Lähi-idän liikekeskukseen lentää runsaasti lentoja ympäri Euroopan, joten pelkkien lentojen ostaminen erikseen onnistuu myös kätevästi ja hintoja vertailemalla varsin edullisesta. Sitten sinun tulee vain valita suosikki hotellisi Dubain mahtavasta hotellivalikoimasta!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti