MatkapojatMatkapojat

LEGOLAND® Dubai ällistyttää pienoismalleillaan

Legoland on Dubaissa erinomainen nähtävyys lapsiperheille. Tässä vinkit onnistuneeseen vierailuun legojen ihmeellisessä maailmassa.

Legolandin teemapuistoja löytyy muualtakin kuin Tanskasta, joten kuuluisten rakennuspalikoiden ystävät pääsevät nauttimaan huvituksista ympäri maailman. Jos olet suuntaamassa lomallasi juuri Dubain upeaan aavikkokaupunkiin, kannattaa suunnaksi ottaa myös Legoland Dubai. Vuonna 2016 avattu huvipuisto viihdyttää niin lapsia että lapsenmielisiäkin!

Osta liput Dubain Legolandiin täältä >>

Tuttua Legoland hauskuutta lapsille

Dubaissa sijaitseva teemapuisto on perinteikäs Legoland –huvipuisto. Puiston huvitukset ja laitteet ovat suunnattu pääsääntöisesti alle 12-vuotiaille, joten parhaiten Legolandissa viihtyy perheen nuorimpien kanssa. Teemapuistosta löytyy:

  • Erilaisia legoaiheisia laitteita
  • Pienoismallialueita, joissa leikkiä
  • 4D-elokuvateatteri vaihtuvine esityksineen
  • Mahdollisuus rakennella legoilla

Varsinkin juuri puiston legoista rakennetut pienoismallit ällistyttävät. Legoista tehty Burj Khalifa pilvenpiirtäjä on lähes yhtä ällistyttävä kuin aito versio.

Lisäksi teemapuiston yhteydessä on Legoland Water Park –vesipuisto, jonne voi mennä rentoutumaan ja vilvoittelemaan. Liput on saatavilla molempiin puistoihin yhdessä tai erikseen. Huomioi, että vesipuisto on suljettuna 26. maaliskuuta 2020 asti.

ApolloApollo

LEGOLAND® Dubai tarjoaa makunautintoja

Teemapuistossa riittää nähtävää ja aikaa saa helposti kulumaan koko päivän. Onneksi Legoland Dubain ravintolat varmistavat, ettei huvittelua tarvitse tehdä tyhjin mahoin. Voit valita muutamasta eri ravintolasta, joiden tarjonta vaihtelee aina pitsa- ja pastaherkuista hampurilaisiin ja nugetteihin. Alueelta löytyy myös kahvila ja upea Sir Scoops-A-Lot –jäätelöbaari makeannälkään.

Kannattaa huomioida, ettei alueella saa tuoda omia eväitä! Vauvaruuat sekä lääkinnällisistä syistä tarvittavat ravinteet saa tietenkin ottaa mukaan puistoon.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Dubain Legolandin liput ja aukioloajat

Liput Dubain Legolandiin kannattaa ehdottomasti ostaa etukäteen. Löydät lippupaketteja GetYourGuide –sivustolta. Esimerkiksi päivälippu Legolandiin on vain hieman alle 70 euroa. Kahden puisto lippu, jolla pääset niin vesipuistoon että teemapuistoon maksaa puolestaan vain hieman alle 75 euroa, joten se on todella hyvää vastinetta rahoillesi. Liput etukäteen hankittuna oikeuttavat myös jonojen ohi, joten etukäteen osto kannattaa!

Katsasta myös muut GetYourGuiden Dubai –lippupaketit. Dubaissa riittää mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa ja yhdistelmäliput lomalle tulevat halvemmaksi, kuin hankki liput erikseen joka nähtävyyksiin.

Legoland Dubain aukioloajat ovat normaalisti:

  • Lauantaista keskiviikkoon klo 10.00-18.00
  • Torstaisin ja perjantaisin klo 10.00-20.00
Apollo – Dubai

Löydä parhaat lomatarjoukset Dubaihin!

Etsi lomatarjouksia

Vesipuiston ollessa avoinna, on aukioloaika normaalisti klo 10.00-18.00. Legoland Dubai on yleensä auki jokaisena päivänä läpi vuoden. Joskus aukioloajat voivat muuttua muutamalla tunnilla esimerkiksi huoltotöiden takia, joten varmista aukioloajat kotisivuilta ennen matkaa. Vesipuisto on usein suljettuna tammikuusta maaliskuuhun vuosittaisten huoltotöiden takia.

Kotisivut: https://www.legoland.com/dubai/

LEGOLAND® Dubai kartta: https://www.legoland.com/dubai/explore/park-map/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Näin suuntaat Dubain Legolandiaan

Legoland Dubai sijaitsee Dubai Parks and Resorts –nimisellä alueella, noin 45 kilometrin päässä Dubain keskustasta. Teemapuistoon pääsee näppärästi noin 20 minuutissa Dubain Marinasta. Legolandiaan pääsee julkisilla todella kätevästi, sillä paikallinen RTA –bussiyhtiö kuljettaa Ibn Battutan metroasemalta päivittäin klo 7.00-23.15 välillä. Päivittäisiä matkoja on noin 26. Voit tietenkin myös saapua omalla vuokra-autolla tai taksilla, kyydin maksaessa alle 20 euroa.

Huomioi myös, että Legoland Dubai on hieman alle 70 kilometrin päässä Abu Dhabin kansainväliseltä lentokentältä, joten voit vierailla Dubain Legolandissa myös Abu Dhabin lomallasi.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

LEGOLAND® Dubai kartalla

Yövy Dubain Legoland hotellissa

Jos muuten haluat viettää enemmänkin aikaa Dubain Parks and Resorts –alueella, löytyy sieltä runsaasti hotellivaihtoehtoja. Esimerkiksi Legolandin yhteyteen avautuu 2020 teemahotelli, joka soveltuu hyvin perheille. Hotellista löytyy runsaasti viihdykettä lapsille, aina leikkialueista upeaan uima-allasalueeseen. Pidä hotelli siis mielessä, kun etsit sopivaa majoitusta lapsiperheille. Yksi läheisyydessä oleva hotelli on Lapita, Dubai Parks and Resorts.

Kun siis haluat koko perheelle mukavaa tekemistä Dubain lomallasi, ota suunnaksi Legoland Dubai!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti