MatkapojatMatkapojat

Top 7 Dubain nähtävyydet

Dubain nähtävyydet ovat jännittäviä ja unohtumattomia kokemuksia. Tässä esittelyssä niitä parhaimpia nähtävyyksiä Dubaissa.

Arabiemiraatteihin kuuluva Dubai kohahduttaa ylellisyydellään. Kaupungissa kaikki on suurta ja hienoa. Dubain nähtävyydet ovatkin unohtumattomia elämyksiä, joihin haluaa tutustua yhä uudelleen. Alla seitsemän parasta nähtävyyttä tässä Lähi-idän helmessä ja vinkit siihen, mitä tehdä jos tuntuu että kaupungin nähtävyydet on jo koluttu!

Burj Khalifa pilvenpiirtäjä

1. Burj Khalifa

Maailman korkein rakennus on pakko nähdä Dubaissa vieraillessa. Eikä tätä massiivista rakennusta oikein voikaan olla huomaamatta, sillä se hallitsee Dubain ilmatilaa korkeudellaan. Mutta Burj Khalifa tulee kokea myös sisältä käsin ja sen näköalatasanteen maisemat ovat sanoinkuvaamattomat. Burj Khalifaan kannattaa ehdottomasti hankkia liput etukäteen alta GetYourGuide sivustolta, jotta vältyt jonoilta.

Kotisivut: https://www.burjkhalifa.ae/en/

Dubain akvaario

2. Dubai Aquarium

Dubain nähtävyydet lapsille varmistavat onnistuneen loman koko perheelle. Näistä juuri Dubain akvaario on todella kiva elämys, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuiset. Akvaariossa on runsaasti isoja ja pieniä kaloja joita ihastella. Siellä pääsee merelliseen tunnelmaan varsin helposti ja kaloista oppii samalla runsaasti uutta!

Kotisivut: https://www.thedubaiaquarium.com/en/Default.aspx

ApolloApollo

Dubai Mall ostoskeskus

3. Dubain ostoskeskukset

Niin oudolta kuin se saattaa kuulostaakin, ovat ostoskeskukset usein ne parhaimmat Dubain nähtävyydet. Tämä siksi, että niissä riittää runsaasti tekemistä ja nähtävää. Miltäpä kuulostaa esimerkiksi sisätiloissa oleva hiihtokeskus? Tämä onnistuu Mall of Emirates ostoskeskuksen yhteydessä olevassa Ski Dubaissa.

Toisaalta maailman toiseksi suurin ostoskeskus, eli Dubai Mall, on yksi niitä Dubain parhaimpia kokemuksia. Sen edustalla järjestettävä suihkulähde-esitys on erityisen huikeaa katsottavaa. Tätä esitystä voi seurata vaikka laivan kyydissä, päästen aivan vesielementtien läheisyyteen.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Aavikon hiekkadyynit

4. Aavikon hiekkadyynit

Dubain pilvenpiirtäjien keskellä voi joskus unohtaa olevansa aavikolla. Aavikon hiekkadyynit ovat kuitenkin pakko nähdä Dubaissa. Niitä pääsee lisäksi ihastelemaan monin eri tavoin.

GetYourGuide sivustolla on mahdollisuus hankkia lippuja muun muassa:

  • Aamuauringon loisteessa tapahtuville safariajelulle.
  • Kamelisafareille aavikolla.
  • Ralliauton kyydissä hurjasteluun dyyneillä.

Pääset näiden retkien avulla kokemaan hiekkadyynien kauneuden ja pitämään hauskaa monin eri tavoin!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Dubain satama

5. Dubain satama

Dubai Marina, eli Dubain satama, on loisteliaimpia nähtävyyksiä Dubaissa. Satamasta löytyy maailman kalleimpia veneitä ja kiehtovia historiallisia aluksia. Dubai Marinan nähtävyydet pääset kokemaan vaikkapa veneen kyydissä – näin saat myös loisteliaita lomakuvia Dubain pilvenpiirtäjistä ja maailman hienoimmasta hotellista, eli Burj Al Arab Jumeirahista!

Kotisivut: https://www.dubai-marina.com/

Deiran kaupunginosa

6. Deiran kaupunginosa

Erilaiset kaupunginosat ovat kiehtovaa nähtävää Dubaissa. Kaupunginosista varsinkin Deira houkuttelee elämyksillään. Tämä on nimittäin juuri se paikka, jonne eri maista Dubaihin saapuneet ihmiset ovat tulleet jakamaan omaa kulttuuriaan. Se näkyy ja tuoksuu ihanasti ruokakojuissa ja pikku kaupoissa.

Dubain oopperatalo

7. Dubain oopperatalo

Dubain uudet nähtävyydet sisältävät vuonna 2016 avatun oopperatalon. Tämä kulttuurikeskus on täynnä tekemistä, sillä siellä järjestetään niin oopperaesityksiä kuin komedia-iltojakin. Rakennus on lisäksi todella moderni ulkoapäin, joten sitä kannattaa käydä ihastelemassa vaikka et menisikään nauttimaan esityksistä.

Kotisivut: https://www.dubaiopera.com/

Onko kaikki Dubain nähtävyydet jo nähty?

Dubaista on melko kätevä tehdä päiväretki toiseen ihastuttavaan kaupunkiin. Abu Dhabi ei nimittäin sijaitse kaukana Dubaista ja siellä löytyy lisää ihastuttavia nähtävyyksiä. Abu Dhabin nähtävyydet lapsille ja nuorille ovat varsinkin hyvä syy vierailla tässä kiehtovassa kaupungissa. Varsinkin Ferrarin huikea teemapuisto on taatusti lapsien – ja autourheilun ystävien – lempipaikka! Abu Dhabiin onnistuu esimerkiksi päiväretki Dubaista käsin.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Elämyksiä ja kokemuksia Dubaissa

Dubain nähtävyydet eivät ole siis vain kaunista katsottavaa, vaan parhaimmat nähtävyydet tarjoavat unohtumattomia kokemuksia. Ota siis suunnaksi Dubai ja vietä elämyksientäyteinen loma aavikon syleilyssä!

Dubain nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti