Vietä upea loma ja koe Dubai lasten kanssa

Dubain suosio on kasvamassa kovaa vauhtia suomalaisten keskuudessa. Millainen on Dubai lasten kanssa matkatessa?

Arabiemiraatteihin kuuluva Dubai on luksusluokan kaupunkilomakohde, jossa ei kuitenkaan tarvitse pelätä matkabudjetin tuhoutumista. Kiehtova ja eksoottinen kaupunki tarjoaa runsaasti tekemistä varsinkin perheille. Dubai on lasten kanssa satumainen kokemus. Tässä vinkit onnistuneeseen perhelomaan.

Dubaihin lasten kanssa – minne ja milloin?

Loma Dubaissa lapsiperheen kanssa tarkoittaa noin kuuden tunnin mittaista lentoa ja lämmintä säätä perillä kohteessa. Kaupungissa on aurinkoista ja lämmintä läpi vuoden. Dubai soveltuu lasten kanssa matkailuun parhaiten kuitenkin marras-huhtikuun välissä, sillä sää on silloin lempeän lämmintä. Varsinkin perheen pienimmät voivat kärsiä kesän polttavasta kuumuudesta.

Huomioi pakattaessa, että Dubain sisätiloissa on usein todella tehokas ilmastointi, joka voi tehdä sisällä olosta jopa viileää ulkona olevasta paahteesta huolimatta! Pitkähihaista on siis ihan hyvä olla matkassa olitpa matkassa mihin aikaan tahansa.

Dubai on lasten kanssa hotellin valinnan suhteen hyvin vaihtoehtorikas. Dubain paras hotelli lapsiperheille on aina varsin lapsiystävällinen paikka, josta löytyy lapsille jotakin erityistä tekemistä altaiden ja muiden aktiviteettien myötä.

Esimerkkejä hyvistä hotelleista ovat muun muassa:

  • Holiday Inn Dubai Festival City
  • Ramada Plaza Jumeirah Beach
  • Dukes Dubai Hotel – Palm Jumeirah

Jos muuten pohdit kumpi on parempi, Abu Dhabi vai Dubai lasten kanssa, on Dubai se perheille parempi vaihtoehtoa. Abu Dhabi on kiva kohde ja siellä löytyy kyllä lapsillekin puuhaa, mutta Dubai lasten kanssa on ehkä toistaiseksi se monipuolisempi kohde.

ApolloApollo

Dubai lasten kanssa on täynnä tekemistä ja nähtävää

Parasta Dubaissa on juuri se, että siellä riittää tekemistä ja nähtävää lapsiperheille kiinnostuksen kohteista riippumatta.

Apollo – Dubai

Löydä parhaat lomatarjoukset Dubaihin!

Etsi lomatarjouksia

Tässä muutamia ehdotuksia ja ideoita:

Seikkaile safareilla

Tee lasten kanssa päiväretki Dubain ulkopuolella sijaitseviin hiekkadyyneihin. Niissä järjestetään kiehtovia kamelisafareita, jotka tarjoavat monenlaista tekemistä kamelilla ratsastamisesta maasturilla kaahailuun.

Ihaile maisemia

Dubai lasten kanssa tietää roppakaupalla unohtumattomia maisemia. Kaupungista löytyy maailman korkein rakennus Burj Khalifa ja huikean rakennuksen näköalatasanne on taatusti lasten mieleen.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Harrasta talviurheilua

Kyllä vain! Vaikka Dubai onkin rantalomakohde, voi kaupungissa harrastaa talvilajejakin. Sieltä löytyy nimittäin sisähiihtokeskus nimeltä Ski Dubai, jossa voi lautailla tai lasketella. Dubaista löytyy lisäksi Dubai Ice Rink, missä pääsee luistelemaan.

Kotisivut: https://www.skidxb.com/ & https://www.dubaiicerink.com/en/

Viihdy teemapuistoissa

Dubai lapsille on täynnä teemapuistoja. Niissä viihtyvät kaikenikäiset lapset. Isommat tykkäävät varmasti IMG Worlds of Adventure huvipuistosta sekä Wild Wadi vesipuistosta. Dubai pienen lapsen kanssa voi puolestaan viedä sinut Dubaissa sijaitsevaan Legolandiaan!

Dubaissa liikkuminen lasten kanssa

Taksit ovat helpoimpia liikkumavälineitä, kun olet Dubaissa lasten kanssa. Ne eivät ole erityisen kalliita, vaan usein jopa halvimpia vaihtoehtoja. Liikenneruuhkat voivat kuitenkin yllättää, joten varaa aina jotakin puuhaa lapsille autoon! Hotellien omat taksipalvelut maksavat yleensä enemmän kuin paikalliset taksit.

Dubaissa voi liikkua lisäksi metrolla, varsinkin pitempiä välimatkoja kohteesta toiseen. Liikkuminen lasten kanssa Dubain metrossa on helppoa ja edullista. Alle 5-vuotiaat lapset voivat matkata kaikissa julkisissa liikennevälineissä ilmaiseksi.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Perhekeskeinen kohde koko perheelle

Dubai on lasten kanssa taatusti rentouttava kokemus koko perheelle. Kaupunki on erityisen perhekeskeinen ja siellä otetaan lapset todella hyvin huomioon. Ja kuten yllä kävi ilmi, Dubaissa lasten kanssa aika ei ainakaan tule käymään tylsäksi!

Lähde siis koko perheen voimin lomalle Dubaihin!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti