LomarengasLomarengas

Tätä kaikkea on Abu Dhabi lasten kanssa – 7 vinkkiä

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Abu Dhabi on lasten kanssa yllättävä ja viihdyttävä lomakohde. Mitä kaikkea tässä Lähi-idän helmessä oikein voikaan kokea perhelomalla?

Abu Dhabi on vielä hieman Dubaita tuntemattomampi matkakohde. Se ei kuitenkaan jää kakkoseksi oikein millään mittarilla mitattuna, sillä tämäkin ihana kohde sopii ranta- ja kaupunkilomailuun. Sinne on varsinkin kiva suunnata lapsienkin kanssa, sillä Abu Dhabi lasten kanssa tarjoaa mahdollisuudet vaikkapa näihin seitsemään aktiviteettiin!

1. Vauhtia Ferrari World –huvipuistossa

Perheloma Abu Dhabissa ei ole onnistunut, jos et vieraile Ferrari World –huvipuistossa. Sieltä löytyy muun muassa yksi maailman nopeimmista vuoristoradoista sekä runsaasti muita huvilaitteita niin perheen pienimmille kuin isommillekin vauhtiveikoille.

Kotisivut: https://www.ferrariworldabudhabi.com/

Katso alla olevat aktiviteetit, niin voit hankkia liput jo etukäteen netistä!

Yas Waterworld vesipuisto

2. Vesileikkejä Yas Waterworld –vesipuistossa

Yas Waterworld –vesipuisto sijaitsee Yas –saarella. Sen hurjat ja huimat vesiliukumäet ja –altaat tarjoavat viihtyisää tekemistä. Täällä viihtyvät kaikenikäiset vesipidot ja aikaa saa helposti kulumaan koko päivän verran.

Voit ostaa liput vesipuistoon täältä >>

Kotisivut: https://www.yaswaterworld.com/en

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Corniche rantaboulevardi

3. Käyskentelyä Corniche –rantabulevardilla

Viehättävä Corniche –rantabulevardi on mukavaa ja rentoa ajanvietettä lasten kanssa. Sen varrella on runsaasti kivoja ravintoloita sekä kojuja, mutta varsinkin vuokrattavat polkuautot saavat lapset taatusti innostumaan.

Abu Dhabi Heritage Village

4. Aikamatka beduiiniaikoihin

Abu Dhabi tarjoaa lapsille myös paljon mahdollisuuksia tämän alueen kulttuuriin ja historiaan tutustumiseen. Abu Dhabi Heritage Village on juuri tällainen kokemus, sillä siellä voit tutustua beduiinielämään. Kylä on mukavan pieni, jolloin perheen pienimmätkin jaksavat hyvin kävellä siellä.

Etihad Towers Abu Dhabissa

5. Kauniita maisemia Etihad Towersin pilvenpiirtäjässä

Dubai ja Abu Dhabi tunnetaan korkeista ja prameista pilvenpiirtäjistään. Abu Dhabissa sijaitseva Etihad Towers koostuu peräti viidestä pilvenpiirtäjästä. Näistä yhdestä löytyy näköalatasanne, jossa pääset katsomaan kaupunkia uudesta vinkkelistä. Katso myös mitä muita nähtävyyksiä Abu Dhabista löytyy.

Kotisivut: http://www.etihadtowers.ae/

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Sir Bani Yas, Abu Dhabi

6. Villieläimiä Sir Bani Yas- saarella

Abu Dhabi lasten kanssa on myös oiva tilaisuus tutustua eksoottisiin villieläimiin. Sir Bani Yas –saari ja sen villieläimet on avattu yleisölle vasta reilu kymmenen vuotta sitten. Täällä voit törmätä kirahveihin, strutseihin tai vaikkapa leopardeihin.

Abu Dhabi aavikkosafari

7. Retkiä aavikolla

Kun suuntaat lasten kanssa Abu Dhabiin, muista pistää aavikkoretki listallesi! Empty Quarter –aavikko on nimittäin yksi maailman kauneimmista ja sinne tehdään erilaisia ja –mittaisia retkiä. Näillä retkillä lapset ja aikuiset pääsevät kokemaan aavikon karuuden ja kauneuden loistavalla tavalla. Vastaavaa kokemusta ei pääse muualla maailmassa kokemaan kuin Lähi-idässä.

Abu Dhabi lasten kanssa voi olla myös rentoutumista

Loma Abu Dhabissa lasten kanssa ei tarkoita, että teidän tarvitsee ihan koko ajan olla menossa paikasta toiseen. Abu Dhabissa voi myös rentoutua, sillä hotellien uima-allasosastot ovat yleensä todella laadukkaita ja kaupungista löytyy kivoja rantoja. Rannoista mainitsemisen ansaitsevat varsinkin:

  • Rantabulevardi Cornichen ranta
  • Saadiyat ranta hieman keskustan ulkopuolella
  • Yas Beach ranta aivan Ferrari World –huvipuiston lähellä

Vietä siis vaikka aamu rannalla tai altaalla rentoutuen ja suuntaa iltapäiväksi yllä mainittuihin kivoihin aktiviteetteihin!

Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Abu Dhabi vai Dubai lasten kanssa?

Moni matkailija voi pohtia onko Abu Dhabi vai Dubai lasten kanssa kivempi matkakohde. Dubaikin on täynnä ihanaa tekemistä lasten kanssa ja kuten yltä käy ilmi, tarjoaa Abu Dhabi lapsille runsaasti tekemistä ja kokemuksia. Molemmat ovat siis ihan yhtä hyviä kohteita, joten valinta riippuu täysin teidän perheenne toiveista.

Kiva uutinen on se, että Abu Dhabi lapsiperheille tarjoaa mahdollisuuden vaikkapa päivänmittaiseen retkeen Dubaissa ja toisinpäin! Voit siis kokea hieman molempia – tai tehdä ensin onnistuneen loman toiseen kohteeseen ja suunnata seuraavalla kerralla toiseen!

Tekemistä Abu Dhabissa lapsille kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti