MatkapojatMatkapojat

Ferrari World Abu Dhabi – vauhdin hurmaa ja maailmanennätyksiä!

Ferrari World Abu Dhabi –huvipuisto on elämys vailla vertaansa. Upeassa puistossa viihtyy taatusti, olitpa sitten nuori tai vähän vanhempi matkaaja!

Abu Dhabi on loistava lomakohde, jossa on tarjolla runsaasti elämyksiä ja upeita nähtävyyksiä. Kaupungin valttikortteihin kuuluu ehdottomasti Ferrari World Abu Dhabi, jonne on yksinkertaisesti mentävä vierailulle lomalla. Huvipuistossa riittää elämyksiä ihan jokaiselle, eikä puisto todellakaan ole vain lapsille, vaan vauhdin makuun pääsevät aikuisetkin!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Mistä Ferrari Worldissa on kyse?

Ferrari World Abu Dhabi on siis italialaisen urheiluautomerkin huvipuisto. Kyseessä on sisähuvipuisto, joten et ole ilmojen vankina vierailun aikana. Koska kyseessä on Ferrarin oma teemapuisto, löytyy huvipuistosta runsaasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Huvipuistossa voi kokeilla esimerkiksi:

  • Huippurealistisia kilpa-ajosimulaattoreita
  • Formula Rossa –vuoristorataa, jonka on maailman nopein vuoristorata (240 km/h)
  • Flying Aces –vuoristorataa, josta löytyy puolestaan maailman korkein silmukka
  • Klassisella Ferrari –urheiluautolla ajamista
Apollo – Abu Dhabi

Löydä parhaat lomatarjoukset Abu Dhabiin!

Etsi lomatarjouksia

Ennätyksellisiä vuoristoratoja ja erilaisia vempaimia siis riittää, niiden tarjotessa viihdykettä niin vanhoille että nuorillekin vierailijoille. Ferrari World Abu Dhabi hauskuuttaa muun muassa juuri erilaisilla karting –radoilla lapsille ja nuorille sekä mahdollisuudella ajella oikeilla Ferrareilla meille vähän isommille matkaajille.

Ihan pelkkää vauhtia ei huvipuisto ole, sillä voit nauttia myös upeista multisensorisista simulaattoreista, joiden avulla kokea aitoa Italiaa ilman hurjaa kaahailua. Simulaattorit vievät sinut Ferrarin kyydissä italialaisiin maisemiin – voit siis kokea Abu Dhabin lomallasi myös palan Italiaa!

Huvipuistossa riittää lisäksi runsaasti tietoa Ferrareista ja autovalmistajan historiasta. Eikä viihdyttävän päivän aikana tarvitse olla syömättä ja juomatta, vaan huvipuiston palveluihin kuuluvat lisäksi erilaiset ruokapaikat. Italialaisteemaiset ravintolat ja kahvilat tarjoavat italialaisten herkkujen lisäksi paikallisia makunautintoja.

Huvipuiston yhteydessä on myös Ferrarin liike, josta jokainen intohimoinen autourheilun ja autojen ystävä löytää taatusti erilaisia kotiinviemisiä.

ApolloApollo

Ferrari World Abu Dhabi: aukioloajat ja lippujen hinnat

Huvipuisto on avoinna päivittäin klo 11.00-20.00. Joskus tietyt vempaimet voivat olla korjauksen alla, mutta muuten huvipuiston kaikki osat ovat avoinna läpi vuoden. Huomioi myös, että vuoristoratoihin ja laitteisiin voi olla pituusrajoituksia niin minimi- että maksimipituuden suhteen.

Ferrari World Abu Dhabin liput ovat saatavilla seuraavin hinnoin:

  • Päivälippu 295 dirhamia, eli noin reilut 70 euroa, netistä ostettuna
  • Päivälippu 355 dirhamia, eli noin 87 euroa, ovelta ostettuna

Lippuja on myös saatavilla yhdistelmälippuina lähistön Warner Bros. Worldiin tai Waterworld Abu Dhabiin. Voit ostaa joka päivä lipun Ferrari Worldiin ja jompaankumpaan edellä mainituista huvipuistoista 395 dirhamin, eli reilut 95 euroa, hintaan tai kahden päivän lipun 435 dirhamin, eli reilun 105 euron, hintaan. Lisäksi saatavilla on kolmen päivän lippuja kaikkiin kolmeen huvipuistoon 545 dirhamin, elin noin 133 euron, hintaan.

Liput Ferrari World Abu Dhabiin kannattaa ehdottomasti hankkia etukäteen!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kuinka vierailla Abu Dhabin Ferrari Worldissa?

Huvipuisto sijaitsee Yas –saarella Abu Dhabissa, jonne on varsin helppoa matkata mistä tahansa kaupungista. Ilmainen kuljetus saarelle on mahdollista Abu Dhabin keskustasta muun muassa näiden hotellien edustalta:

  • Sofitel Hotel Abu Dhabi
  • Sheraton Hotel Abu Dhabi
  • Radisson Blu Corniche
  • Bab Al Qasr Hotel

Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Voit tilata myös taksin, sillä taksilla matkaaminen ei ole kovinkaan kallista. Matka Abu Dhabista kestää noin 25 minuuttia. Huomioi myös, että Ferrari World Abu Dhabiin pääsee kätevästi myös Dubaista! Huvipuisto kannattaa siis ehdottomasti kokea, jos lomailet Arabiemiraateissa.

Kotisivut: https://www.ferrariworldabudhabi.com/

Katso myös mitä muuta tekemistä lomallesi löytyy, jos olet Abu Dhabissa lasten kanssa.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Ferrari World kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti