MatkapojatMatkapojat

Mitä kaikkea tarjoavat Dubain risteilyt?

Luksusluokan lomatunnelmaa on helppoa etsiä Dubain modernista kaupungista. Kun haluat rentoutua ja nauttia, kannattaa myös Dubain risteilyt pitää mielessä!

Arabiemiraattien Dubai on suosittu lomakohde niin aikuismatkailijoiden kuin perheidenkin keskuudessa. Aavikolle rakennettuun kaupunkiin lähdetään ihmettelemään uskomattomia pilvenpiirtäjiä ja nauttimaan eksoottisista mauista. Matkailijaa onnistuvat viihdyttämään myös lukuisat Dubain risteilyt, mutta mitä kaikkea niistä olisi hyvä tietää?

Dubain risteilyt tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja

Dubain risteilyt tarjoavat kattavan valikoiman vaihtoehtoja. Kaupungista voi lähteä:

  • Lyhyille risteilyille ja päiväretkille
  • Pidemmille risteilyille Persianlahdelle

Päiväretket ja lyhyet risteilyt Dubaissa

Dubaista onnistuvat päiväristeilyt Persianlahdella, joilla voit nauttia maisemista ja laivan antimista. Tällaisia lyhyitä risteilyitä ja retkiä tarjoavat useat paikalliset matkanjärjestäjät ja niitä voi etsiä GetYourGuidesta. Risteilyjen avulla saat kivaa tekemistä päivään ja hieman erilaisen elämyksen modernista kaupungista.

ApolloApollo

Pidemmät Dubain risteilyt

Mutta Dubaista lähtee runsaasti myös pidempiä risteilylomia Persianlahdelle. Useamman päivän ja jopa yli viikon kestävät Dubain risteilyt vievät sinut loistaville risteilyaluksille, sekä muihin Lähi-Idän kiehtoviin kaupunkeihin.

Voit esimerkiksi piipahtaa Abu Dhabissa tai Omanissa pidemmillä risteilyillä. Varsinkin juuri risteily Dubaista Omaniin ja takaisin on todella kiva, sillä maa tarjoaa hieman perinteisempää arabialaista nähtävää ja koettavaa, kuin vaikkapa modernimpi Dubai.

Pidemmät risteilyt piipahtavat siis muiden kaupunkien satamissa. Sinulla on silloin mahdollisuus tutustua kohteisiin joko omatoimisesti tai erilaisilla retkillä. Retket voi varata ennen matkaa tai ne voi hankkia myös laivalta. Retket ovat kiva tapa tutustua moniin suosittuihin kohteisiin!

Laivat tarjoavat lisäksi itsessään hurjasti tekemistä. Niistä löytyy laadukkaita kylpyläosastoja, iltaohjelmaa esityksineen, erilaisia kisoja sekä runsaasti ostoskatuja kahviloineen.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Monet Dubain risteilyt lähtevät samasta satamasta

Dubain risteilysatama on nimeltään Sheikh Rashid Passanger Terminal. Keskeisellä paikalla sijaitseva satama on vain noin 15 kilometrin päässä Dubain lentokentästä. Dubaissa liikkuminen onnistuu kätevimmin usein taksilla ja juuri satamaan kannattaakin ottaa taksi. Hintaa taksimatkalle keskustasta tulee noin 20 euroa, matkan kestäessä noin 10-15 minuuttia. Myös Dubain sataman palvelut ovat varsin kattavat, joten satamaan kannattaa saapua ajoissa.

Huomioi kuitenkin, että monet lyhyemmät päiväretket lähtevät yleensä Dubai Marinasta. Marina sijaitsee keskustassa ja satama-alue on tyylikästä ajanvietettä vaikket lähtisikään risteilylle!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Näin löydät Dubain risteilyt

Dubain risteilyt onnistuvat monen eri matkanjärjestäjän kautta tai voit tilata matkat suoraan risteilynjärjestäjältä. Suosittuja risteilyitä ovat MSC Cruisen ja Oceania Cruisesin risteilyt, joille matkoja Suomesta tekee muun muassa Apollomatkat.

Valmispakettina ostettu risteily Dubaista sisältää yleensä:

  • Lennot Dubaihin
  • Mahdollisen yöpymisen Dubaissa ennen tai jälkeen risteilyä
  • Risteilyn valintasi mukaisine hytteineen ja mahdollisine ruokailuineen
  • Kuljetukset lentokentältä satamaan
Apollo – Dubai

Löydä parhaat lomatarjoukset Dubaihin!

Etsi lomatarjouksia

Tarkista kuitenkin aina, mitä kaikkea valitsemasi matkan hintaan sisältää. Esimerkiksi kuljetukset satamaan eivät välttämättä kuulu matkan hintaan.

Risteilyn voi usein ottaa myös joko puoli- tai täyshoidolla. Aluksilta löytyy runsaasti ravintoloita ja ruokailumahdollisuuksia, joten mieti millainen risteily kiehtoo sinua eniten – haluatko nauttia buffetin antimista vai kokeilla jotakin uutta joka ilta?

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Sinun on toki mahdollista hankkia myös risteilyt ja matkat Dubaihin erikseen. Lentoja Dubaihin löytyy melko runsaasti ja edullista majoitusta Dubaista on helppo löytää hotellisivustoja vertailemalla. Omatoimimatka kannattaa, jos esimerkiksi haluat nauttia Dubaista pidempään ennen tai jälkeen risteilyn ja tutustua esimerkiksi Dubain nähtävyyksiin.

Dubain risteilyt vaihtelevat hintatasoltaan riippuen siitä, haluatko esimerkiksi all inclusive –palvelut vai et. Noin keskimäärin viikon risteilyt ovat reilun 400 euron hintaisia.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti