MatkapojatMatkapojat

Dubai Marina – länsimaista tunnelmaa pilvenpiirtäjien varjossa

Dubai Marina on upean kaupungin kauneimpia alueita. Suositulla alueella voi nauttia upeista ravintoloista tai kokeilla hurjia elämyksiä!

Persianlahden rannalla sijaitseva Dubai Marina on nimensä mukaisesti venesatama. Tunnelma alueella on varsin rento ja länsimaalainen verrattuna pilvenpiirtäjistään tunnetun Dubain moniin muihin kaupunginosiin. Dubai Marinassa sijaitsee kauniita rantabulevardeja ravintoloineen ja kahviloineen sekä runsaasti mielenkiintoista tekemistä.

Sijainti – matkaa keskustasta vain kivenheiton verran

Dubai Marina sijaitsee siis Persianlahden rannalla, ranta-alueen ja rakennettujen kanaalien ulottuessa jopa kolmen kilometrin mittaiselle matkalle. Dubain keskustana pidetään usein Downtown aluetta, joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Dubai Marinasta. Dubai Marina on Downtownin eteläpuolella lähellä Palm Jumeirah –tekosaarta.

Miten keskustasta sitten pääsee parhaiten satamaan? Dubaissa on varsin toimiva metro, jolla pääsee niin lentokentälle että Dubain ostoskeskuksiin. Downtownista voikin ottaa punaisen linjan metron Dubai Marinaan. Metromatka maksaa vain noin muutamia euroja kertalipulla, joten se on helppo ja edullinen tapa liikkua alueelta toiselle.

Dubai Marina soveltuu hyvin myös Dubain loman majapaikaksi, sillä alueelta löytyy runsaasti hyviä hotelleja. Tässä muutamat alueen parhaat hotellit, jotka pitää mielessä majapaikkaa etsittäessä:

  • Habtoor Grand Resort
  • Sofitel Dubai Jumeirah Beach
  • Address Dubai Marina
  • Hilton Dubai The Walk tai Hilton Dubai Jumeirah Beach
ApolloApollo

Dubai Marina kartalla

Dubai Marina: parhaimmat nähtävyydet

Dubai Marinan alueella riittää ihasteltavaa ja yksi parhaimpia tapoja tutustua alueeseen onkin vain kävellä pitkin rantakatuja sekä nauttia tunnelmasta. Varsinaiset parhaimmat nähtävyydet alueella ovat muun muassa:

Marina 101

Dubain toiseksi korkein pilvenpiirtäjä löytyy satamasta. Marina 101 on koti Hard Rock Hotel –hotellille. Hotellin ravintolassa ja kahvilassa voi piipahtaa vaikket yöpyisikään hotellissa.

Apollo – Dubai

Löydä parhaat lomatarjoukset Dubaihin!

Etsi lomatarjouksia

The Walk –rantabulevardi

Hieman alle kahden kilometrin mittainen The Walk on alueen suosittu rantabulevardi. Bulevardilla sattuu ja tapahtuu koko ajan, sillä siellä esiintyy aina erilaisia taiteilijoita ja lisäksi bulevardia koristavat erilaiset taideteokset. Lisäksi voit tehdä kivoja ostoksia pienistä kojuista.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Aquaventure Waterpark –vesipuisto

Aquaventure ei sijaitse aivan Dubai Marinan ytimessä, mutta tähän vesipuistoon on todella helppo matkata Marinasta. Vesipuisto on varsinkin lapsiperheille loistavaa ajanvietettä. Puistossa on lisäksi mahdollista vesileikkien lisäksi tutustua vedeneläimiin, kuten haikaloihin.

Marina Beach –ranta

Alueelta löytyy lisäksi julkinen ranta, joten Dubai Marinaan voi tulla löhöilemään rantahiekkaan. Ranta on hyvin pidetty ja varsin rento, vaikka siellä onkin usein melko paljon porukkaa nauttimassa auringosta ja Persianlahden viileistä aalloista.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Dubain satama-alueen parhaat ravintolat ja ostospaikat

Alueelta löytyy kivojen nähtävyyksien lisäksi runsaasti ruokapaikkoja. Trendikäs alue on täynnä hienoja ravintoloita, mutta myös edullisempia ja pienempiä ruokapaikkoja. Alueen edulliset ja laadukkaat ravintolat, jotka kannattaa ottaa kokeiluun ovat esimerkiksi:

  • Operation: Falafel, josta voi ostaa herkullista arabialaista pikaruokaa
  • Burgerfuel JBR Dubai, joka on edullinen hampurilaisravintola
  • Massimo´s Italian Restaurant, joka on maukas italialainen ravintola

Lisäksi alueella on upeita kattoterasseja, joissa istua iltaa loman kunniaksi. Hilton Dubain katolta löytyy esimerkiksi ihana Pure Sky Lounge.

Herkuttelun lisäksi Dubai Marinaan voi tulla ostoksille. Dubai Marina Mall on peräti neljän kerroksen kokoinen kauppakeskus. Paikka on täynnä niin liikkeitä, että viihdyttävää ajanvietettä. Sieltä löytyy muun muassa elokuvateatteri ja leikkikeskus lapsille.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Marinasta löytyy runsaasti ajanvietettä

Ravintoloiden, rannan, ostosmahdollisuuksien ja nähtävyyksien lisäksi Dubai Marinasta löytyy runsaasti muutakin tekemistä. Satama-alueella voi nimittäin harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja ja osallistua vaikkapa mielenkiintoisella veneretkelle. Todelliset seikkailijat pääsevät myös nauttimaan Dubai Marinan tunnelmasta. Hurjimpien aktiviteettien joukkoon kuuluu muun muassa:

  • Jet Ski –vesiajelut
  • Laskuvarjohypyt
  • Wingsuit –siipipukulentely

Kun siis haluat kunnollista ajanvietettä Dubain lomaasi, ota suunnaksi Dubai Marina ja vietä hauska päivä upeissa maisemissa!

Lisää tietoa: https://www.dubai-marina.com/

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti