Parhaat Dubain ostoskeskukset esittelyssä – Top-7

Dubain ostoskeskukset ovat jokaisen shoppailijan unelma. Tässä katsaus kaupungin parhaisiin ostoskeskuksiin – ja niitähän tässä kaupungissa riittää!

Suomalaiset ovat ihastuneet Dubaihin, eivätkä suinkaan syyttä. Kaupunki tarjoaa runsaasti tekemistä ja näkemistä aavikon katveessa. Ostoksien tekoon Dubai on varsinkin hyvä paikka ja Dubain ostoskeskukset ovat jo itsessään melkoisia nähtävyyksiä. Alla esittelyssä kaupungin parhaat ostarit!

Dubai Mall ostoskeskus

1. Dubai Mall

Dubain suurin ostoskeskus ei ole vain tämän aavikkokaupungin vaan koko maailman suurin ostoskeskus. Dubai Mallista löytyy tekemistä taatusti useampaankin päivään, sillä sen yhteydessä voi muun muassa:

  • Vierailla Dubai Aquarium & Underwater Zoo akvaariossa
  • Pitää hauskaa jättimäisellä luistinradalla
  • Leikkiä KidZania teemapuistossa

Liikkeitä tässä ostarissa on runsaasti. Yli 1 000 liikkeen joukosta löytyy niin edullisia suosikkeja kuten Topshop ja Zara sekä runsaasti luksusliikkeitä kuten Gucci ja Louis Vuitton.

Kotisivut: https://thedubaimall.com/

Dubai City Walk

2. City Walk

Jumeiran kaupunginosassa sijaitseva City Walk on arkkitehtuurisesti kauneimpia Dubain ostoskeskuksia. Täällä voit nauttia näkymistä Burj Khalifan suuntaan ja ostoskeskuksen avoimet tilat kutsuvat ihan vain oleskelemaan. Tämä ostoskeskus muistuttaa monen mielestä Lontoon katuja!

Ostoskeskuksesta löytyy runsaasti erityylisiä liikkeitä kuten Michael Kors, Sephora ja American Vintage. Dubain ostoskeskukset sisältävät runsaasti makunautintoja ja varsinkin City Walkin ravintolat ovat kaupungin parhaimmistoa. Löytyypä ostoskeskuksesta jopa Michelin –tähdillä palkittuja ravintoloita!

Kotisivut: https://www.citywalk.ae/en/

ApolloApollo

Dubai Festival City Mall ostoskeskus Dubaissa

3. Dubai Festival City Mall

Rannalla sijaitseva Dubai Festival City Mall ostoskeskus on monesta se Dubain paras ostoskeskus. Ostarin sijainti on mukava ja rantareitti tekee tunnelmasta paljon rentouttavampaa kuin monessa muussa ostoskeskuksessa. Tänne voi tulla kokeilemaan vaikkapa kanootilla ajelua ostosten lomassa.

Kotisivut: https://www.dubaifestivalcitymall.com/home

Apollo – Dubai

Löydä parhaat lomatarjoukset Dubaihin!

Etsi lomatarjouksia

Mall of Emirates ostoskeskus

4. Mall of the Emirates

Dubain ostoskeskukset ovat tunnettuja ympäri maailman ja Mall of the Emirates on juuri yksi niistä tunnetuimmista. Sieltä löytyy runsaasti ostosmahdollisuuksia ja varsinkin tavarataloja on runsaasti, sillä voit vierailla niin Harvey Nicholsin kuin Debenhamsin liikkeissä.

Mutta Mall of the Emirates on suosittu Dubain nähtävyys myös siellä olevien viihdykkeiden johdosta. Ostoskeskuksessa voi muun muassa:

  • Lasketella Ski Dubain rinteillä
  • Leikkiä Magic Planetin viihdekeskuksessa
  • Katsella erilaisia esityksiä Dubai Community Theatre & Art Centren tiloissa
  • Käydä elokuvissa suuressa VOC Cinemas elokuvateatterissa

Kotisivut: http://www.malloftheemirates.com/

Mercato Mall ostoskeskus

5. Mercato Mall

Lapsiperheet ja herkuttelijat suuntaavat yleensä Mercato Mall ostoskeskukseen. Tämä renessanssityyliin sisustettu ostoskeskus on täynnä leipomoita, jotka vievät kielen mennessään – tänne täytyy ehdottomasti saapua tyhjällä vatsalla!

Kotisivut: https://mercatoshoppingmall.com/

Ibn Battuta Mall ostoskeskus

6. Ibn Battuta Mall

Dubain ostoskeskukset ovat hyvin eri tyylisiä ja Ibn Battuta Mall on niistä ehkä se erikoisin. Marokkolaisen löytöretkeilijän mukaan nimetty ostari on jaettu kuuteen saliin, jotka ovat kaikki saaneet inspiraatiota maailman eri kolkista. Vaikka Ibn Battuta Mallissa riittääkin osteltavaa ja sieltä löytyvät monet Dubain edulliset ostospaikat useine alennuskampanjoineen, on tämä ostoskeskus näkemisen arvoinen jo pelkästään sisustuksensa puolesta. Voit esimerkiksi ihastella jättiläistä elefanttia, siniseksi maalattua kattoa ja ihania teepuutarhoja aivan ostoskeskuksen pihalla.

Kotisivut: https://www.ibnbattutamall.com/en

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Dubai Outlet Mall ostoskeskus

7. Dubai Outlet Mall

Dubai Outlet Mallista löytyvät ne parhaat Dubain edulliset ostospaikat. Tämä Outlet –ostoskeskus myy merkkituotteita noin 30-90% alennuksella. Täältä löytyy tuotteita esimerkiksi Dieseliltä, Adidakselta ja Eccolta. Vaatteiden lisäksi ostoskeskuksessa on runsaasti koru- ja kelloliikkeitä sekä kodinsisustuskauppoja. Ostoskeskus sijaitsee hieman Dubain ulkopuolella, mutta sinne on helppo matkata julkisilla tai vaikkapa vuokra-autolla.

Kotisivut: http://www.dubaioutletmall.com/

Dubai Creek Harbour ostoskeskus

Dubain ostoskeskukset saavat pian uuden tulokkaan

Dubain ostoskeskukset saavat pian uuden kilpailijan, sillä kaupunkiin suunnitellaan uutta ostaria. Dubai Creek Harbour –nimistä nimeä kantavan projektin aikeissa on avata yli kaksi kertaa Dubai Mallia suurempi ostoskeskus. Siitä tulisi siten Dubain suurin ostoskeskus sekä myös maailman suurin ostoskeskus!

Koe ostosten huumaa Dubaissa

Onneksi ostoskeskuksia Dubaissa riittää matkaajille ennen tämän projektin valmistumistakin. Lähde siis ostosmatkalle Dubain pyörteisiin!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Dubain ostoskeskukset kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti