ApolloApollo

Arabiemiraatit

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Arabiemiraatit eli Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on liittovaltio, joka sijaitsee Arabian niemimaalla. Se pitää sisällään seitsemän eri emiirikuntaa, jotka ovat: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah ja Umm Al Quwain.

Suosituimpia kohteita Arabiemiraateissa ovat pääkaupunki Abu Dhabi sekä Dubai. Nämä ovat tunnettuja upeita suurkaupunkeja, joissa sijaitsee kymmeniä pilvenpiirtäjiä. Arabiemiraatit on todella rikas arabimaa, jonka upeat rakennukset, ja hankkeet ovat jatkuvasti uutisissa. Näistä tunnetuin on Dubaissa sijaitseva maailman korkein rakennus Burj Kfalifa (828m).

Lämpöä halajaville matkailijoille Arabiemiraatit on loistava matkakohde. Ilmasto on kuuma, ja lämpöä riittää ympäri vuoden. Kesällä lämpötilat huitelevat jopa 40 asteen tuntumassa. Talvella lämpöä riittää suomalaisella matkaajalle takuuvarmasti, nimittäin marras-maaliskuussa lämpötilat pysyvät päivisin 20-28 asteen välillä.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Arabiemiraattien kohteista löytyy upeita hiekkarantoja, monipuolisesti hotelleja, ostoskeskuksia ja –katuja, golfkenttiä, aktiviteetteja, hyviä ravintoloita ja upeita hiekkadyynejä. Kohde on loistava lapsiperheille, aikuisille ja pariskunnille. Todella monipuolinen maa tarjoaa tekemistä ja nähtävää jokaiselle.

Lähde nyt Arabiemiraattien lämpöön!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti