Arabiemiraatit

Arabiemiraatit eli Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on liittovaltio, joka sijaitsee Arabian niemimaalla. Se pitää sisällään seitsemän eri emiirikuntaa, jotka ovat: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah ja Umm Al Quwain.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Suosituimpia kohteita Arabiemiraateissa ovat pääkaupunki Abu Dhabi sekä Dubai. Nämä ovat tunnettuja upeita suurkaupunkeja, joissa sijaitsee kymmeniä pilvenpiirtäjiä. Arabiemiraatit on todella rikas arabimaa, jonka upeat rakennukset, ja hankkeet ovat jatkuvasti uutisissa. Näistä tunnetuin on Dubaissa sijaitseva maailman korkein rakennus Burj Kfalifa (828m).

Lämpöä halajaville matkailijoille Arabiemiraatit on loistava matkakohde. Ilmasto on kuuma, ja lämpöä riittää ympäri vuoden. Kesällä lämpötilat huitelevat jopa 40 asteen tuntumassa. Talvella lämpöä riittää suomalaisella matkaajalle takuuvarmasti, nimittäin marras-maaliskuussa lämpötilat pysyvät päivisin 20-28 asteen välillä.

Arabiemiraattien kohteista löytyy upeita hiekkarantoja, monipuolisesti hotelleja, ostoskeskuksia ja –katuja, golfkenttiä, aktiviteetteja, hyviä ravintoloita ja upeita hiekkadyynejä. Kohde on loistava lapsiperheille, aikuisille ja pariskunnille. Todella monipuolinen maa tarjoaa tekemistä ja nähtävää jokaiselle.

Lähde nyt Arabiemiraattien lämpöön!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti