Miten valitset sopivan Dubain aavikkosafarin?

Aavikolla sijaitseva Dubai takaa mahdollisuuden kokea ennennäkemättömän huikeat hiekkamaisemat. Mutta miten valita paras Dubain aavikkosafari?

Dubai on huikea näky korkeine pilvenpiirtäjineen ja vehreine palmuin reunustetuin katuineen. Sininen meri luo mahdollisuudet upeaan rantalomaan, mutta tässä eksoottisessa lomakohteessa voi kokea myös aavikon taikaa. Dubain aavikkosafari on loistava mahdollisuus viettää hauska päivä hiekkadyyneillä. Mutta miten valita se oikea aavikkosafari Dubaissa?

Dubain safarit tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia

Aavikkosafari Dubaissa mahdollistaa hiekkadyynien maisemiin tutustumista ja erilaisia tapoja ottaa kontaktia aavikkoelämään.

Safareita on tarjolla monenlaisia ja niissä on mahdollista päästä:

  • Istumaan maastoauton kyydissä, kun se hurjastelee pitkin hiekkadyynejä
  • Ajamaan itse mönkijällä hiekkakinoksissa
  • Kokeilemaan kamelilla ratsastamista
  • Kuuntelemaan tarinoita beduiiniajoilta
  • Nauttimaan perinteisiä aavikkoherkkuja, usein retkinuotion äärellä

Kyseessä on siis todella monipuolista ajanviettoa aavikon sykkeessä. Dubain safareita järjestetään niin lapsiperheille kuin aikuisillekin matkaajille.

Katso kaikki mahdolliset retket Dubain aavikolla tästä >>

Dubain aavikkosafari onnistuu jopa öisin

Valittavanasi on siis runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Näiden päiväretkien lisäksi sinun on mahdollista viettää yö aavikolla. Dubain aavikkosafari onnistuu siis iltaisinkin, jolloin pääset nauttimaan todella huikeista tähtitaivasmaisemista.

Öisiin aavikkosafareihin kuuluu usein herkkujen nauttimista retkinuotiolla ja erilaisia tanssi- ja lauluesityksiä kuun kajossa. Tämänkaltainen öinen Dubain aavikkosafari sopii erityisesti seikkailijoille ja heille, jotka haluavat kokemuksesta vielä enemmän irti!

4 kysymystä joiden avulla löydät sopivan aavikkoretken

Tarjolla on siis todella monipuolisia vaihtoehtoja, joten valinnanvaikeus voi yllättää. Jotta voit etsiä sinulle sopivimman aavikkoretken vaikkapa juuri GetYourGuidesta, kannattaa pohtia vastauksia näihin neljään kysymykseen:


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

1. Kuinka pitkään haluat retken kestävän?

Aavikkoretki Dubaissa voi kestää:

  • Muutamia tunteja
  • Puolipäivää
  • Kokonaisen päivän
  • Yön yli

Mieti siis ensin miten pitkän retken haluat tehdä. Pidemmät Dubain aavikkosafarit sisältävät yleensä ruokailumahdollisuuden, joten nälkäisenä näillä retkillä ei tarvitse olla.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

2. Mihin aikaan haluaisit päästä kokemaan aavikon?

Eri vuorokaudenaika antaa omanlaisensa lisämausteen Dubain aavikkosafariin. Esimerkiksi auringonnousun katsominen aavikolla on uskomattoman upea kokemus, mutta toisaalta tähtitaivaan loistettakaan ei voi oikein päihittää. Kannattaa siis miettiä tarkkaan, minkälaisen retken ja elämyksen haluat.

3. Kenen kanssa osallistut safariin?

Dubain aavikkosafari onnistuu lastenkin kanssa. Kannattaa kuitenkin aina varmistaa, että miettimäsi safari soveltuu juuri lapsille. Pidä myös mielessä, että safarit ovat usein ryhmäretkiä. Voit kuitenkin valita safarin, joka on räätälöity juuri sinulle, mikäli et halua matkata muiden kanssa. Tällöin tietenkin hinta on usein korkeampi.

Apollo – Dubai

Löydä parhaat lomatarjoukset Dubaihin!

Etsi lomatarjouksia

4. Millaisia elämyksiä haluat kokea?

Kuten yltä käy ilmi, aavikkosafari Dubaissa voi tarjota monenlaista tekemistä. Voit ratsastaa kamelilla tai ajella mönkijällä. Toisaalta jos haluat rauhallisempaa menoa, voit kuunnella beduiinien tarinoita leirinuotiolla ja nauttia vatsatanssiesityksistä. Kannattaa ehdottomasti lukea tarkkaan mitä mikäkin safarielämys tarjoaa, jotta voit valita sellaisen retken, jonka ohjelma kiehtoo sinua eniten.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Mitä safarit maksavat ja kannattaako ne tilata etukäteen?

Yllä olevien vinkkien avulla voit siis valita itsellesi soveltuvan Dubain aavikkosafarin. Safarien hinta riippuu paljon juuri kestosta. Lyhyt aavikkoretki Dubain aavikolle onnistuu usein muutamalla kymmenellä eurolla. Mutta mitä pidempi retki, sitä enemmän retki voi maksaa.

Dubain safarit sisältävät yleensä kuljetuksen Dubain keskustasta aavikolle. Myös ruokailut ja muut kuuluvat yleensä aavikkoretken hintaan, mutta joissain tapauksissa ne voidaan myös varata erikseen.

Hintaan voi kuitenkin vaikuttaa varaamalla retki ennakkoon netistä. Voit löytää usein tarjouksia retkille, joten kovin paljoa tähän uskomattomaan elämykseen ei tarvitse varata. Tutki vaihtoehtoja GetYourGuidesta ja valitse sinusta paras Dubain aavikkosafari – elämys on taatusti ikimuistoinen!

Katso video ja upeita kuvia aavikkosafarista Joshin blogista: https://travelwithbender.com/travel-blog/united-arab-emirates/1-unforgettable-arabian-night-dubai-s-desert-safari

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti