MatkapojatMatkapojat

Kuusi parasta ideaa siihen mitä tehdä Dubaissa

Dubai on nousemassa suomalaisten suosikiksi. Jos siis löydät itsesi tästä eksoottisesti kaupungista, tässä parhaimmat vinkit siihen, mitä tehdä Dubaissa.

Aavikon keskeltä nousevat pilvenpiirtäjät ovat vaikuttava ja eksoottinen näky. Kun tämä rikas kaupunki on sitten vielä rakentanut saaren sen edessä kiiltelevään turkoosiin mereen, tiedät että mikä vain on mahdollista. Mitä kannattaa tehdä Dubaissa, kun itsensä löytää tämän kiehtovan paratiisin keskeltä?

Kuusi vinkkiä Dubain lomaan

Vastaus siihen, mitä tehdä Dubaissa on helpommin sanottu ilmauksella ”Ihan mitä haluat”. Tämä keskelle aavikkoa rakennettu kaupunki kun tarjoaa tekemistä aivan perinteisistä turistijutuista, niihin kerran elämässä –elämyksiinkin. Tässä kuusi juttuja, mitä kannattaa tehdä Dubaissa.

Auringonlasku Dubaissa

1. Koe auringonlasku Burj Khalifassa

Korkeuksissa vierailu on huikeinta mitä tehdä Dubaissa ja tämä onnistuukin parhaiten maailman korkeimmassa rakennuksessa. Burj Khalifa on ehdottomasti kokemisen arvoinen, varsinkin auringonlaskun aikaan. Näkymät ovat taatusti henkeäsalpaavat!

Mitä tehdä Dubaissa

2. Ostele mitä haluat Mall of the Emirates –ostoskeskuksessa

Mall of the Emirates ei ole vain ostoskeskus, vaan se on yksi ihmeellisimmistä Dubain nähtävyyksistä. Tämä ostoskeskus ei ole vain erilaisia ostospaikkoja vaan täynnä mitä tahansa tekemistä Dubaissa. Tästä rakennuksesta löydät nimittäin esimerkiksi hiihtokeskuksen! Jos jotain haluat, löydät sen siis taatusti juuri täältä.

Löydät täältä kaikki Dubain parhaat ostoskeskukset.

Kotisivut: https://www.malloftheemirates.com/

ApolloApollo

Suihkulähde Dubaissa

3. Ihastu Dubain suihkulähteisiin

Dubai Mall –ostoskeskuksen ulkopuolella sijaitsevat suihkulähteet ovat ehdoton Dubai -kokemus. Suihkulähdeshow on ilmainen ja sen voi nähdä useita kertoja päivässä. Esitykset ovat täynnä musiikkia, valoja ja huikeita vesisuihkuja. Esityksen voi kokea myös alueen ravintoloiden terassilla.

Apollo – Dubai

Löydä parhaat lomatarjoukset Dubaihin!

Etsi lomatarjouksia

Dubain aavikot

4. Tutustu aavikon elämään

Aavikolla vierailu on parasta mitä tehdä Dubaissa. Sinne järjestetään lukuisia erilaisia retkiä, joissa voit muun muassa:

  • Surffata hiekkadyyneillä
  • Ratsastaa kamelilla
  • Grillata illan pimetessä
  • Ajella rallia nelivedoilla ja muilla ajoneuvoilla

Näitä erilaisia retkiä kannattaa etsiä Get Your Guide –sivustolta. Sieltä löytyy runsaasti tarjouksia ja ideoita siihen, kuinka ottaa aavikon dyynit haltuunsa!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Safa Park Dubaissa

5. Rentoudu kulttuurien keskellä Safa Park Sheikh Zayed Road –puistossa

Dubain nähtävyydet ovat usein kulttuurien kohtaamisia. Se, mitä tehdä Dubaissa onkin yhteydessä usein juuri tutustumiseen näihin erilaisiin kaupungin kulttuureihin. Safa Park Sheikh Zayed Road –puisto on kohtaamispaikka niin arabialaisille, pakistanilaisille ja eurooppalaisille perheillekin, ja siksi ihana sekoitus kulttuureja kauniissa maisemissa. Puistossa voi rentoutua kaiken hälinän keskellä mukavasti.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Helikopteriajelu Dubaissa

6. Ihastu Dubaihin yläilmoissa

Dubain erikoisuuden ja eksoottisuuden kokee parhaiten yläilmoista. Tämä onnistuu helikopteriajelujen avulla. Niitä on tarjolla erilaisia aina helikopterimatkasta kohteesta toiseen kuin muutaman kymmenen minuutin mittaisista kiertoajeluistakin. Helikopterimatka yläilmoissa on kiehtova tapa kokea tämä ainutlaatuinen kaupunki.

Mitä tehdä Dubaissa lasten kanssa?

Voit nauttia monista yllä olevista ideoista, jos olet matkalla perheen kanssa. Dubai on nimittäin hyvin perheystävällinen matkakohde. Näiden lisäksi tässä vielä muutama lisäidea siihen, mitä tehdä Dubaissa lasten kanssa:

  • Vietä rantaelämää La Mer –alueella.
  • Koe Zabeel Parkin leikkipuistot.
  • Pidä hauskaa IMG Worlds of Adventure –huvipuistossa.
  • Rakastu Miracle Garden –puistoon.
  • Kastu Aquaventure Waterpark –vesipuistossa.

Katso sivuiltamme löytyvät hotellit lapsiperheille Dubaissa.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Eksotiikkaa ja erikoisuuksia aavikolla

Dubai on kiehtova matkakohde, joka tarjoaa jokaiselle hieman jotakin. Siellä viihtyvät lapsiperheet kuin sinkutkin ja tekemistä riittää hurjapäille ja ostoksia rakastaville. Siihen mitä tehdä Dubaissa löytyy ideoita ideoiden perään.

Rakastu siis tähän kiehtovaan kaupunkiin ja vietä unelmiesi loma Dubaissa!

Tekemistä Dubaissa kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti