MatkapojatMatkapojat

Esittelyssä 7 Dubain hotellia lapsiperheelle

Aavikoiden keskellä majaileva Dubai on lapsiperheiden unelmakohde. Alla esittelyssä muutama hyvä Dubain hotelli lapsiperheelle.

Dubai on sekoitus ranta- ja kaupunkikohdetta, tarjoten perheille runsaasti vaihtoehtoja. Kaupunki on täynnä aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, jotka viihdyttävät kaikenikäisiä. Lisäksi Dubain hotellit kutsuvat perheitä puoleensa. Tässä esittelyssä 7 Dubain hotellia lapsiperheelle.

Ja Jebel Ali Beach hotelli

1. JA Jebel Ali Beach – ★★★★★

JA Jebel Ali Beach on loistava täyden palvelun hotelli lapsiperheelle. Hotelli sijaitsee aivan hiekkarannan tuntumassa ja siitä avautuvat huikeat näkymät Dubain tunnetulle palmunmuotoiselle tekosaarelle.

Hotellista löytyy lukuisia ravintoloita ja baareja, joista yksi on kiva buffetravintola. Hotellivaraus onnistuu vaikkapa puolihoidolla tai all inclusive –tyyliin. Lapsia hotellissa viihdyttävät erityisesti:

  • Leikkipaikka
  • CoolZone, jossa järjestetään erilaisia aktiviteetteja (englanniksi)
  • Lastenkerho
  • Ratsastus mahdollisuudet (lisämaksusta)

Kannattaa muuten pitää mielessä, että samaan kompleksiin lukeutuu JA Palm Tree Court hotelli. Tämä hotelli on hieman uudempi ja sen palvelut ovat samat kuin Jebal Ali Beachissa. Voit siis valita kumman tahansa hotellin!

ApolloApollo

Savoy Central Hotel Apartments hotelli

2. Savoy Central Hotel Apartments – ★★★

Tämä lapsiystävällinen huoneistohotelli on loistava hotelli lapsiperheelle Dubaissa. Sen keskeinen sijainti mahdollistaa vierailut monissa Dubain nähtävyyksissä ja alueelta löytyy lisäksi runsaasti ravintoloita sekä kahviloita.

Huoneet ovat varsin tilavia ja palvelu ystävällistä. Hotellista löytyy uima-allas, vaikkei se olekaan kovin suuri. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja ja niissä onnistuu loistavasti vaikkapa kevyen iltapalan tai aamiaisen teko mainiosti.

Apollo – Dubai

Löydä parhaat lomatarjoukset Dubaihin!

Etsi lomatarjouksia

JA Ocean View hotelli

3. JA Ocean View – ★★★★★

Tämä pilvenpiirtäjähotelli on elämyksellinen hotelli lapsiperheelle. Hotellista on vain 150 metriä rantaan, joten pääset näppärästi nauttimaan rantaleikeistä lapsien kanssa. Hotelli on The Walk rantabulevardilla, josta löytyy puolestaan runsaasti ravintoloita sekä ostosmahdollisuuksia.

Hotellista löytyy kiva kylpylä sekä lasten uima-allas. CoolZonen lastenklubi tarjoaa 3-12-vuotiaille runsaasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Huoneiden hinta kuuluu aamiainen ja voit halutessasi ottaa majoituksen puolihoidolla.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Damac Maison Royale The Distinction hotelli

4. Damac Maison Royale The Distinction – ★★★★★

Tämä aivan Dubain keskustassa sijaitseva hotelli on hyvä valinta lapsiperheille. Hotellista löytyy perheille suunnattuja huoneita, jotka ovat tilavat ja hyvin varustellut – jokaisesta huoneesta löytyy kiva parveke!

Hotellin valttikortti on sen sijainti. Jos haluatte nähdä ja kokea muutakin kuin hotellielämää Dubain lomalla, soveltuu tämä hotelli siihen mainiosti. Hotellin hintaan kuuluu aamiainen ja sieltä löytyy myös illallisravintola.

Arabian Park Hotel Dubaissa

5. Arabian Park Hotel – ★★★

Tämä kolmen tähden Arabian Park hotelli on hyvää vastinetta rahoille ja se on paras hotelli Dubaissa lapsiperheelle edullisen loman viettoon. Hotellista löytyy uima-allas alue eikä rantakaan ole täysin mahdottoman matkan päässä hotellista. Aamiainen kuuluu huoneen hintaan.

Lapsille melko läheltä löytyy muun muassa Kart Zone –ajorata sekä minigolfrata. Vähänmatkan päässä on myös runsaasti ravintoloita sekä iso puistoalue, jossa temmeltää.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Jumeirah Zabeel Saray hotelli

6. Jumeirah Zabeel Saray – ★★★★★

Tämä Dubain hotelli lapsiperheelle on uskomattoman kaunis kokemus. Entinen keisarillinen palatsi on muuntautunut melkoiseksi elämykseksi. Allasalue on kattava ja siellä on liukumäin varusteltu lastenallas.

Hotellissa on lastenkerho sekä maksuton elokuvateatteri. Voit lisäksi päästä ilmaiseksi kerran viikossa suosittuun Wild Wadi Waterpakiin! Hotellibussi puolestaan kuljettaa päivittäin Dubain keskustaan.

DoubleTree by Hilton hotelli

7. DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island – ★★★★★

Tämä ihastuttava Dubain hotelli lapsiperheille sijaitsee itse asiassa noin 25 kilometrin päässä Dubaista Ras al Khaimah nimisessä lomakeskuksessa. Se ansaitsee kuitenkin maininnan, sillä hotelli soveltuu erinomaisesti lapsiperheelle ja sieltä järjestetään kyytejä Dubain keskustaan säännöllisesti.

Hotelli on loistava hotelli perheen lomaan. Voit nauttia useista uima-altaista lapsille sekä vesiurheilukeskuksen antimista. Keskuksessa lapset voivat kokeilla esimerkiksi kalastusta ja banaanilla ajelua. Vanhemmat puolestaan voivat hemmotella itseään hotellin spa –keskuksessa.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Näin valita oikea Dubai hotelli lapsiperheelle

Kaikki yllä olevat vaihtoehdot ovat hyviä hotelleja lapsiperheille Dubaissa. Kun valitset suosikkiasi, kannattaa hotellia valittaessa aina muistaa seuraavat vinkit ja säännöt:

  • Tarkista sijainta – Valitse hotelli läheltä nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka kiinnostavat teidän perhettä.
  • Mieti miten haluat järjestää ruokailut – Aamiainen kuuluu melkein aina hotellin hintaa, mutta mieti haluatko järjestää muutkin ruokailut hotellissa all inclusive –tyyliin? Tämä voi joskus olla varsinkin pienten lasten kanssa kätevä ja edullinen valinta.
  • Varmista lapsiperheelle soveltuvuus – Varmista, että lapset on otettu hotellissa huomioon. Tämä on tärkeää, sillä silloin varmistat lasten ja aikuisten viihtyvyyden!

Vauhtia ja luksusta Dubaissa

Ota siis vinkit käyttöösi ja löydä paras hotelli lapsiperheille Dubaista. Loma tässä aavikkojen paratiisissa kannattaa – koko perhe nauttii taatusti vauhdikkaasta ja ylellisestä lomasta Dubaissa!

Dubain hotellit lapsiperheelle kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti