MatkapojatMatkapojat

Kiehtovimmat Abu Dhabin nähtävyydet – Top-5

Abu Dhabin nähtävyydet pitävät sisällään niin huikeaa arkkitehtuuria, kuin seikkailua luonnon keskelläkin. Tässä vinkit siihen, mitä sinun kannattaa nähdä tässä Lähi-idän upeassa matkakohteessa.

Nähtävyydet Abu Dhabissa ovat juuri sitä mitä rikkaalta öljyvaltiolta voi odottaa. Sieltä löytää ylellisen näköisiä rakennuksia, jotka huimaavat massiivisuudellaan. Abu Dhabin nähtävyydet ovat tämän lisäksi kuitenkin myös täynnä kaunista ja eksoottista luontoa. Mikäli olet suuntaamassa lomalle Abu Dhabiin, pidä nämä nähtävyydet mielessäsi.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

5 ehdotonta nähtävää Abu Dhabissa

Abu Dhabissa riittää nähtävää ja parhaimmat nähtävyydet saavat sinut taatusti haukkomaan henkeäsi. Tässä viisi kerran elämässä –kokemusta Abu Dhabin parhaimpien nähtävyyksien muodossa.

Etihad Towers Abu Dhabissa

1. Etihad Towers

Etihad Towers pilvenpiirtäjät ovat Abu Dhabin tunnetuimmat nähtävyydet. Niiden asettelu on kuin veistos ja tämä komea rakennelma on kaunista katsottavaa niin ulkoa kuin sisältäkin. Sinun on mahdollista nousta 74 kerrokseen yhdessä pilvenpiirtäjistä, josta avautuvat huikeat näkymät ympäri Abu Dhabia.

Kotisivut: http://www.etihadtowers.ae/

Apollo – Abu Dhabi

Löydä parhaat lomatarjoukset Abu Dhabiin!

Etsi lomatarjouksia

Sheikh Zayed Grand MosSheikh Zayed Grand Mosque

2. Sheikh Zayed Grand Mosque

Aivan keskustan ulkopuolella sijaitsee huikean kaunis moskeija. Sheikh Zayed Grand Mosque –moskeijan minareetit nousevat 107 metrin korkeuteen ja se on sisältä pysäyttävän kaunis kattokruunuineen. Moskeijassa on tärkeä noudattaa peittävää pukeutumistyyliä ja esimerkiksi naisten tulee peittää hiukset huivin avulla.

Kotisivut: https://www.szgmc.gov.ae/en/

ApolloApollo

Nähtävyys Abu Dhabissa

3. Emirates Palace

Vaikka et varaisikaan huonetta tästä prameasta hotellista, kannattaa sitä silti käydä ihastelemassa. Tämä yksi maailman hienoimmista hotelleista on avoin matkailijoille ja sen uskomatonta aulaa ja ulkotilojen suihkulähteitä kannattaa ehdottomasti mennä katselemaan.

4. Ferrari World –sisähuvipuisto

Olitpa formuloiden ystävä tai et, tulet taatusti viihtymään tässä sisähuvipuistossa nimeltä Ferrari World. Abu Dhabin nähtävyydet tarjoavat monesti kauniita rakennuksia, mutta tämä on nähtävyys hauskanpitoon! Huvipuistoon kannattaa ostaa liput etukäteen ja etsiä tarjouksia lippuun, jonka avulla voit ohittaa suurimmat jonot.

Kotisivut: https://www.ferrariworldabudhabi.com/


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Abu Dhabin Louvre

5. Abu Dhabin Louvre

Abu Dhabin Louvre avattiin vihdoin viime vuonna. Se on uskomattoman upea rakennus niin sisältä kuin ulkoakin. Museossa pääset ihastelemaan esimerkiksi Vincent Van Goghin ja Andy Warholin teoksia. Abu Dhabin Louvre sijaitsee Saadiyat saaren kulttuurialueella, jota kehitetään jatkuvasti. Tulevaisuudessa voit vierailla Louvren lisäksi esimerkiksi:

  • Abu Dhabin Guggenheimin museossa
  • Zayedin kansallismuseossa

Jo nyt alueen UAE Pavillon –kulttuurikeskus on ihastuttava gallerioineen ja sen ravintola on hyvä paikka makuelämyksien hakuun!

Kotisivut: https://www.louvreabudhabi.ae/en

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Parhaat Abu Dhabin nähtävyydet kaupungin ulkopuolella

Sinun kannattaa ehdottomasti harkita päiväretken tekoa aivan Abu Dhabin ulkopuolelle, sillä Abu Dhabin lähettyvillä on ehdottoman ihastuttavia nähtävyyksiä. Jos aikaa siis liikene, tässä nähtävyyksiä Abu Dhabissa, joihin voit varata retken esimerkiksi GetYourGuide -sivuston kautta.

Al Ainin kaupunki

Al-Ainin ihastuttava kaupunki

Tämä nähtävyys on täynnä historiaa ja luontoa. Al-Ainissa voit ihastella vanhoja linnoituksia, kuvata kaunista arabilaista vuoristoa ja ihmetellä paikallisia kamelimarkkinoita. Al-Ainia kutsutaan puutarhakaupungiksi ja sinne on vain puolentoista tunnin matka Abu Dhabista. Al-Ainin parhaita nähtävyyksiä ovat:

  • Al-Jahili Fort linna
  • Eläintarha
  • Keidas
  • Jebel Hafeet vuoristo

Empty Quarter aavikko

Empty Quarter –aavikko

Abu Dhabin nähtävyydet ovat melko hulppeita ja upeita taidonnäytteitä ihmisten mielikuvituksesta ja rakennustaidoista. Mutta Empty Quarter –aavikko on todellinen vastakohta kaikelle kauniilla ja hulppealla. Tämä aavikko on karua ja hietikkoa riittää silmän ulottumattomiin. Tänne järjestetään hurjasti erilaisia retkiä niin kameliajeluista nelivedoilla revittelyynkin.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Ylellisyyttä ja kerran elämässä –kokemuksia

Abu Dhabin nähtävyydet tarjoavat ylellisyyttä ja rutkasti kerran elämässä –kokemuksia. Siellä riittää tekemistä ja nähtävää ja parhaimpien nähtävyyksien valinta onkin hurjan vaikeaa! Jokainen rakennus jonka näet, tarjoaa jotakin mielenkiintoista ja ihmeellistä.

Lähde siis rakastumaan yhteen Lähi-idän viehättävimpiin kaupunkeihin!

Abu Dhabin nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti