MatkapojatMatkapojat

Millainen on Dubain 7 tähden hotelli Burj Al Arab?

Moni hotelli ei juuri pääse matkakohteen kiehtovimpien nähtävyyksien joukkoon, mutta Dubain 7 tähden hotelli on juuri tällainen tuttavuus. Mitä kaikkea luksushotellista voikaan löytää?

Arabiemiraatteihin kuuluva Dubai on ehdottomasti matkan arvoinen kaupunki, mistä löytyy runsaasti kiehtovaa tekemistä ja nähtävää. Yksi kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä on Dubain 7 tähden hotelli, eli Burj Al Arab Jumeirah. Purjeenmuotoinen hotelli ei ehkä sovellu monenkaan matkailijan matkabudjettiin yöpaikkana, mutta se on silti kiehtova nähtävyys, johon tutustua.

Mikä ihmeen Burj Al Arab Jumeirah?

Dubain Burj Al Arab aukaisi ovensa vuonna 1999, jolloin hotelli ponkaisi kerralla luksushotellien aateliin. Sen purjeenmuotoinen ulkonäky oli ennennäkemätön ja hotelli oli kaikenlisäksi rakennettu keinotekoiselle saarelle! Yli 321 metriä merenpinnan yläpuolelle nouseva rakennus sijaitsee aivan Dubain rannikolla, tarjoten hulppeat näkymät tähän aavikon keskellä kasvavaan kaupunkiin.

Hotellissa ei pääse nauttimaan vain merenpinnan päällä olevista maisemista. Dubain 7 tähden hotelli Burj Al Arab tarjoaa nimittäin mahdollisuuden kurkkia meren pinnan alle. Hotellin vedenalaisessa ravintolassa on huikeat näkymät meren pinnan alle – hotellissa riittää siis kaunista katsottavaa aivan joka puolella!

Hotellin yksityiskohtiin kuuluu lisäksi:

  • Yli 1960 neliömetriä 24 karaatin lehtikultaa sisustuksessa
  • Yli 8 miljoonaa kiloa terästä sen rakenteissa
  • Akvaarioissa on yli 50 erilaista kalalajia
  • Yli 28 000 erilaista valaisinta ympäri hotellia
  • Maailman korkein atrium, joka on yli 180 metriä korkea

Hotellia hallinnoi muuten Jumeirah Group luksusyritys, jolla on hotelleja ympäri maailman. Ne ovat tunnettuja hulppeasta tyylistään ja korkeasta laadustaan.

ApolloApollo

Apollo – Dubai

Löydä parhaat lomatarjoukset Dubaihin!

Etsi lomatarjouksia

Yöpyminen on hienoa ja hintavaa

Hotellissa voi nauttia elämästä melkoisesti, eikä se todellakaan ole mikään vaatimaton majapaikka. Dubain 7 tähden hotelli tarjoaa jokaisessa kerroksessa omat yksityiset vastaanotot ja hotellissa riittää hovimestareita, jotka pitävät yöpyjistä huolta.

Huoneiden koot ovat huimaavat. Kahden hengen Deluxe Sviitillä on kokoa peräti 170 neliömetriä. Tämä ei kuitenkaan ole juuri mitään verrattuna Royal Suite sviitteihin, jotka ovat 780 neliömetrin kokoisia. Niistä löytyykin sitten omaa keittiötä, ruokailusalia ja jopa yksityinen elokuvateatteri! Tämän luksuksen hinta läheneekin jo sitten 20 000 euroa yöltä.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Vierailun aikana voit lisäksi:

  • Hyödyntää hotellin Rolls Royceja
  • Käyttää omaa, kullattua iPadia
  • Availla ikkunoita sähkökäyttöisten verhojen avulla
  • Täyttää huoneisiin kuuluvan poreammeen vaikkapa shampanjalla

Ihan halvalla hotellin eksotiikasta ja luksuksesta ei pääse nauttimaan. Yhden yön hinta hotellin halvimmissa huoneissa on edullisimmillaan reippaat 1000 euroa – puhumattakaan siitä, mitä summia hotellin arvokkaimmista sviiteistä saa pulittaa!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Vieraile Dubain 7 tähden hotellissa

Dubain 7 tähden hotellia kannattaa käydä ihastelemassa Dubain lomalla. Se on näyttävällä paikalla satamassa ja varsinkin iltavalaistuksessa valokuvauksellinen nähtävyys. Jumeirahin yleinen ranta on aivan tämän Dubain 7 tähden hotellin edustalla, joten sinne voi mennä loikoilemaan ja ihastelemaan hotellin kauneutta.

Jopa itse hotelliin on mahdollista tutustua! Sinun tulee vain hankkia varaus hotellin ravintoloihin tai baareihin. Näistä iltapäivä-tee on se edullisin vaihtoehto. Burj Al Arab hotelli tarjoilee teehetken reilun 130 euron hintaan. Jos jotain hemmottelua lomaltaan haluaa, se voisi olla ehdottomasti tämä elämys!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Luksusta ja eksotiikkaa Dubaissa

Tämä ihastuttava seitsemän tähden hotelli on luksusta parhaimmillaan. Sen kaunista ulkomuotoa kannattaa käydä ihastelemassa, kun matka Dubaihin kutsuu sinua puoleensa. Tämä eksoottinen ja luksusta täynnä oleva kaupunkikohde kannattaa ehdottomasti lisätä matkakohteiden listalle – olitpa sitten yötä tässä luksusluokan hotellissa tai et!

Kotisivut: https://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/burj-al-arab/

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti