ApolloApollo

Järjestä Barcelonassa majoitus näillä vinkeillä – 5 hotellia

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Barcelona on yksi Euroopan parhaimmista sekä myös suosituimmista matkakohteista. Kaupunki soveltuu lyhyeen sekä pitkään lomaan läpi vuoden ja Barcelona tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja niin tekemisen kuin majoituksenkin suhteen. Tässä vinkit, joiden avulla Barcelonassa majoitus onnistuu helposti ja edullisesti!

Barcelonan majoitus on yleisesti ottaen laadukas ja edullinen, varsinkin jos vertailet eri vaihtoehtoja ennen majoituksen varmistamista. Kaupungin majoitusvaihtoehdoista löytyy jotakin kaikenlaisiin matkabudjetteihin.

Barcelona: hyvä majoitus onnistuu näissä kohteissa

Barcelonassa majoittuminen onnistuu siis monella eri alueella. Tässä muutama hotelli, jotka kannattaa pitää mielessä kun valitset majapaikkaa:

Hostal Martinval, Barcelona

Hostal Martinval

Eixamplessa sijaitseva hostelli on edullinen. Yöpyminen onnistuu edullisesta ja tasokkaasta hotellista on kiva tutustua alueen Gaudin luomuksiin.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Hostal Santa Ana, Barcelona

Hostal Santa Ana

Mikäli haluat helpon hostellin, jonne hurauttaa lentoasemalta, on Hostal Santa Ana hyvä valinta. Hostelli sijaitsee aivan Barcelonana parhaiden ostos-, ravintola- ja illanviettoalueiden lähellä.

Arts hotelli

Hotel Arts

Hotelli sijaitsee Port Olimpicissa. Se on tyylikäs ja tornimainen, tarjoten kansainvälistä tyyliä ja unohtumattoman hotelliyön.

Apollo – Barcelona

Löydä parhaat lomatarjoukset Barcelonaan!

Etsi lomatarjouksia

Cólon Hotel

Colón Hotel

La Riberan pidetty hotelli. Hotellin ympäristö on tunnelmallista vanhaa kaupunkia ja siitä on helppo matkata ostoksille ja tutustumaan kaupungin yöelämään.

Portal de l'Angel hotelli

Catalonia Portal de l’Angel

Portal de l’Angeliin pääsee kätevästi lentokenttäbussilla. Keskustassa sijaitseva hotelli on hyvä majapaikka juuri sijaintinsa puolesta. Vaikka hotelli on ydinkeskustassa, on se silti rauhallinen paikka yöpyä. Hotellissa on myös oma uima-allas.

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

Barcelona majoitus: parhaat alueet yöpymiseen

Majoituksen hintaan vaikuttaa usein yöpymisajankohta, mutta varsinkin majapaikan sijainti. Matkan onnistumisen kannalta on tärkeä kiinnittää huomiota hotellin sijaintiin – se takaa rennon loman ja sen, että koet varmasti kaiken oleellisen kohteessasi.

Tässä Barcelonan parhaat alueet majoittumisen kannalta:

Eixample

Eixample on oivallinen alue, jolta löytyy monenlaisia majoitusvaihtoehtoja. Tämä suosittu kaupunginosa sijaitsee kävelymatkan päässä Plaça Catalunyaa. Alueella on myös monia kahviloita, baareja ja kauppoja, mutta se on kuitenkin rauhallinen yöaikaan.

Barri Gòtic

Alue ei ole suurten hotelliketjujen suosima alue, vaan sieltä löytyy paljon herttaisia pikkuhotelleja. Barri Gòtic on omatoimimatkailijoiden suosiossa ja siellä voi yöpyä hyvinkin edullisesti erilaisissa hosteleissa. Alue on tunnelmallinen ja se on kätevästi matkailijoiden suosimien alueiden ulottuvilla.

La Ribera

Barri Gòticin naapurissa sijaitseva La Ribera on hyvä alue majoittautua. Alueella kannattaa kiinnittää huomiota metropaikkojen sijaintiin, sillä ne helpottavat Barcelonan nähtävyyksiin matkustamista. Mikäli haluat, että majoitus Barcelonassa on lähellä yöelämää, kannattaa hotellia etsiä juuri La Riberasta ja läheltä El Bornia ja Picasso museota.

Port Olímpic

Mikäli haaveilet luksuksesta, onnistuu ylellinen Barcelona majoitus Port Olímpicin alueella. Tämä trendikäs kaupunginosa on huvisataman ja rannan tuntumassa. Alueen hotellien hinnat ovat hieman korkeampia, mutta niihin löytyy usein edullisia tarjouksia.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Barcelona: halpa majoitus löytyy näillä vinkeillä

Halvat majoituksen Barcelonasta löytyy Lomamatkalle.fi sivustolta helposti. Etsiessäsi edullista majoitusta Barcelonasta, kannattaa sinun muistaa seuraavat vinkit:

  • Valitse mieleisesi alueet ja aseta itsellesi majoitusbudjetti. Muista, että majoitus on usein edullisempaa kauempana keskustasta.
  • Jousta yöpymisajankohdan suhteen ja kokeile miten eri matkustuspäivät vaikuttavat majoituksen hintaan.
  • Vertaile Lomamatkalle.fi sivuston avulla eri hotelleja keskenään, jotta löydät edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon.
  • Älä unohda yksityisiä huoneistoja tai jaettua majoitusta. Barcelonassa majoitus onnistuu halvasti hostal tai pension nimisissä majapaikoissa, sillä ne ovat paikallisten omistamia ja usein pieniä perhehotelleja.

Näillä vinkeillä Barcelonassa majoitus onnistuu halvasti ja helposti. Lähde siis tutustumaan sympaattiseen Barcelonaan, jossa onnistuu niin kaupunki-kuin rantalomakin!

Majoituksia Barcelonassa kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti