ApolloApollo

Barcelona lasten kanssa on tekemisen täyteinen reissu

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Barcelona on mukava ja mielenkiintoinen kohde perhelomaan. Tässä vinkit kuinka Barcelona onnistuu lasten kanssa helpoiten.

Barcelonan suosio suomalaisten matkailijoiden keskuudessa on entistä suurempi. Espanjan itäosien helmi on sopiva kohde lapsiperheille, jonka rannat ja lukuisat nähtävyydet takaavat onnistuneen loman. Barcelona on myös lasten kanssa rentouttava ja hauska kokemus.

Milloin Barcelona on lapsiperheille parhaimmillaan?

Barcelonassa voit vierailla lasten kanssa läpi vuoden, jos vain koulusta ja töistä saa lomaa! Lämpöä Barcelonassa riittää huhtikuun puolivälistä aina marraskuun alkuun. Elokuu on varsin kuuma ja vilkkainta matkustusaikaa, joten silloin hinnatkin ovat usein korkeimmillaan. Talvella Barcelona on hyvin edullinen, mutta varsinkin hiihtoloman ajan lennot ja majoitus tulee varata jo hyvissä ajoin.

Barcelona lasten kanssa – mitä tekemistä?

Barcelonassa riittää tekemistä lapsien kanssa. Tässä muutama idea lomallesi, joita tehdä kun suuntaat perheen voimin Barcelonaan.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Barcelona vanha raitiovaunu

Matkusta vanhalla raitiovaunulla

Barcelona päätti lakkauttaa raitiovaunuliikenteen 1970-luvulla. Yksi linja jäi kuitenkin siitä käyttöön ja tämä vuonna 1901 liikennöinnin aloittanut raitiovaunu 10 kulkee yhä. Vanha raitiovaunu ihastuttaa taatusti perheen pienimpiä. Juna kulkee Avinguda Tibidabosta Tibidabon funikuläärin lähtöasemalle.

Platja de l'Eixamplen ulkoilma-allas

Uiskentelu Platja de l’Eixamplen ulkoilma-altaalla

Barcelona on myös pienten lasten kanssa täynnä mahdollisuuksia hauskanpitoon. Alle 7-vuotiaat lapset rakastuvat taatusti Platja de l´Eixamplen ulkoilma-altaaseen, jossa pääsee pulikoimaan kauniissa maisemissa. Vanhemmat lapset taas nauttivat taatusti Barcelonan parhaista uimarannoista.

Tibidabo huvipuisto Barcelonassa

Huvittele Tibidabon huvipuistossa

Espanjan vanhimpiin huvipuistoihin lukeutuva Tibidabo on parasta mitä Barcelona lasten kanssa tarjoilee. Huvipuistossa on mukavia vanhanaikaisia laitteita sekä modernia menoa. Sen kiehtova 4D-elokuvateatteri on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Huvipuistossa on myös runsaasti hauskoja esityksiä ja konsertteja.

Kotisivut: https://www.tibidabo.cat/en

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

Barcelonan nähtävyydet lasten kanssa

Hauskojen tekemisten lisäksi Barcelona on täynnä nähtävyyksiä. Tässä ne parhaat Barcelonan nähtävyydet lasten kanssa:

La Rambla Barcelonassa

La Rambla

La Rambla on Barcelonan tunnetuin katu ja tämä ostosparatiisi tarjoaa runsaasti nähtävää myös lapsille. Kadulla on nimittäin aina monia katutaiteilijoita, jotka ihastuttavat esityksillään. Vanhemmat voivat siis vahtia vuoroin lapsia toisen tehdessä ostoksia!

Park Güell Barcelonassa

Park Güell

Gaudin fantastinen Park Güell on kokemus vailla vertaansa. Puiston rakennukset saavat hymyn kenen tahansa huulille ja talojen seiniltä löytyy muun muassa lohikäärme-aiheisia ornamentteja. Puistossa on runsaasti puita ja kasvustoja, jonka lomassa nauttia esimerkiksi eväitä.

Kotisivut: https://parkguell.barcelona/en

Apollo – Barcelona

Löydä parhaat lomatarjoukset Barcelonaan!

Etsi lomatarjouksia

Barcelonan akvaario

L´Aquarium Barcelona

Barcelona lasten kanssa ei ole mitään ilman vierailua yhteen Euroopan suurimmista akvaarioista. Täällä pääset tutustumaan todella läheltä niin haikaloihin kuin hullutteleviin pingviineihinkin.

Kotisivut: https://www.aquariumbcn.com/en/

Montjüic Barcelonassa

Montjüicin vesilähteet

Lasten kanssa kannattaa mennä tutustumaan Montjüicin vesilähteisiin. Joka ilta lähteet esittävät huikean shown, joka on täynnä valoa ja musiikkia. Spektaakkeli tapahtuu päivittäin ja se on tummaa yötä vasten mieleenpainuva kokemus.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Liikkuminen Barcelonassa

Barcelonassa lasten kanssa liikkuminen onnistuu monesti parhaiten kävellen, sillä etäisyydet keskustassa eivät ole kovin pitkät. Barcelonan julkinen liikenne on myös todella kätevä ja alle 6-vuotiaat matkustavat aikuisten kanssa ilmaiseksi. 6-14-vuotiaat lapset voivat ostaa lipun alennettuun hintaan, mutta yli 15-vuotiaat joutuvat hankkimaan aikuisten lipun.

Lapsiperheille parhaita alueita ovat Port Olimpicon suuri satama-alue, sekä Montjüicin puistoalue. Niissä on runsaasti hyviä hotelleja sekä lapsiystävällisiä ravintoloita.

Osta julkisen liikenteen kortti etukäteen täältä >>

Vietä ikimuistoinen loma Barcelonassa

Barcelonan loma lasten kanssa onnistuu helposti ja vaivattomasti, sillä kaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa. Barcelonan nähtävyydet ovat mielenkiintoisia niin isoista kuin pienemmistäkin matkailijoista ja kaupunki rakastuttaa kaikenikäiset vierailijat itseensä.

Ihastu siis tähän espanjalaiseen helmeen koko perheen voimin!

La Rambla: @dconvertini https://www.flickr.com/photos/con4tini/10560694626/ – (CC BY-SA 2.0)

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti