ApolloApollo

Top 8 Barcelonan nähtävyydet – Ihastu näihin nähtävyyksiin

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Barcelonan nähtävyydet varmistavat ihastuttavan loman! Alla kahdeksan suosikkinähtävyyttä seuraavalle lomamatkallesi.

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen, on todella suosittu kaupunkikohde läpi vuoden. Barcelonan vahvuuksia ovat sen leppoisa ja lämmin ilmasto sekä herkullinen ruoka- ja juomakulttuuri. Lisäksi Barcelonan nähtävyydet takaavat aina onnistuneen loman. Tässä kahdeksan ideaa, kun mietit missä käydä Barcelonassa.

Kahdeksan suosituinta nähtävyyttä Barcelonassa

Hyviä Barcelonan nähtävyyksiä riittää kaikenlaisille matkaajille. Tässä kahdeksan kohdetta, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Alla mainittuihin nähtävyyksiin on muuten helppo löytää liput netistä GetYouGuiden avulla. Barcelonan nähtävyyksien liput kannattaa ostaa etukäteen, jotta sinun ei tarvitse jonottaa pitkiä aikoja suosituimpiin paikkoihin! Etukäteen ostetut liput ovat usein halvempiakin.

Park Güell Barcelonassa

1. Park Güell

Barcelonan kauniita maisemia pääsee ihastelemaan kipuamalla Park Güeliin, aivan kaupungin laitamille. Tässä suuressa puistossa on Gaudín suunnittelemia rakennuksia, ihania suihkulähteitä ja kujia sekä kiehtovia puistoalueita, joissa voi nauttia vaikkapa piknikistä.

Kotisivut: https://parkguell.barcelona/en

La Predrera - Casa Mila

2. La Pedrera – Casa Milà

Lukuisat suosituimmat nähtävyydet Barcelonassa ovat juuri Gaudín suunnittelemia. Niistä La Pedrera, jonka virallinen nimi on Casa Milà, on yksi Gaudín tunnetuimpia rakennuksia Barcelonassa. Rakennus on ehkä kauneimmillaan juuri ulkoa, mutta sisälläkin kannattaa piipahtaa, jos aikaa riittää.

Kotisivut: https://www.lapedrera.com/en

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Plaça Reialin aukio

3. Plaça Reialin aukio

Ostoskatu La Ramblasin vieressä sijaitsee kaunis Plaça Reialin aukio. Aukion historia on melko hurja rikollisine käänteineen 1800-luvulta aina 1960-luvulle, mutta nykyään aukiolla viihtyvät matkailijat ja paikalliset kaikessa rauhassa. Sen keskustassa on ihastuttava suihkulähde, jonka äärellä on kiva nauttia paikallisia herkkuja, kuten vaikkapa pa amb tomàquetia eli leipää tomaatilla.

La Sagrada Familia Barcelona

4. La Sagrada Familia

Antoni Gaudín viimeiseksi jäänyt työ ei ole itse asiassa vieläkään valmis. Rakennustyöt ovat olleet käynnissä aina vuodesta 1882 asti, eikä niiden loppumisesta olla vielä ihan varmoja. La Sagrada Familia on kuitenkin massiivisuudessaan aivan huikea kokemus.

Kotisivut: https://sagradafamilia.org/en/

Camp Nou Stadioni

5. Camp Nou

Barcelonan nähtävyydet suosivat urheilunkin ystäviä. Jalkapallofanien on ehdottomasti käytävä Camp Noulla, vaikka itse ottelua ei pääsisikään seuraamaan. FC Barcelonan kotikentän yhteydessä toimii kiehtova museo, jossa voit tutustua joukkueen saavutuksiin.

Kotisivut: https://www.fcbarcelona.com/en/club/facilities/camp-nou

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

Barcelonan katedraali

6. Barcelonan katedraali – La Seu

Monet parhaimmat Barcelonan nähtävyydet ovat kirkkoja tai katedraaleja, joista La Seun katedraali edustaa goottilaista tyyliä. 1200-luvulta asti Barcelonan katuja vartioinut katedraali on yksi suosituimmista vierailukohteista. Sen sisätiloissa on ihania hanhia, joita kannattaa käydä lasten kanssa vilkuilemassa.

Kotisivut: https://catedralbcn.org/index.php?lang=en

Picasson museo Barcelonassa

7. Picasson museo

Museot ovat mielenkiintoisia Barcelonan nähtävyyksiä. Niistä Picasson taiteelle omistettu museo on yhtä kiehtova kuin itse taitelijakin oli. Se on myös yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä kävijämäärien perusteella.

Kotisivut: http://www.museupicasso.bcn.cat/en/

Apollo – Barcelona

Löydä parhaat lomatarjoukset Barcelonaan!

Etsi lomatarjouksia

La Boqueria kauppahalli

8. La Boqueria kauppahalli

Barcelonan nähtävyydet tarjoavat herkkusuillekin hyviä uutisia. La Boqueria on ihastuttava kauppahalli aivan La Ramblan lähellä. Sieltä matkaa voi tarttua vaikkapa mehevät churrot.

Kotisivut: http://www.boqueria.barcelona/home

Barcelonan nähtävyydet lasten kanssa

Barcelona on loistava kohde perheille, sillä espanjalaiset ovat lapsirakasta kansaa. Yllä mainituista kohteista monet ovat hyviä lapsillekin, mutta kannattaa muistaa lisäksi nämä Barcelonan nähtävyydet lapsille:

  • Montjuïcin edustalla sijaitsevan Font Màgica –suihkulähteen valoshow
  • Tibidabon huvipuisto
  • Poble Espanyolin ulkoilmamuseo
  • Barcelonan suklaamuseo
Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Älä unohda nähtävyyksiä Barcelonan lähellä

Barcelonan nähtävyydet eivät muuten rajoitu vain kaupunkiin ja sen keskustaan. Jos päiväretki kiehtoo, ovat nähtävyydet Barcelonan lähellä ihastuttavia. Kokeile ainakin Montserratin vuoren päältä löytyvää luostaria ja kirkkoa tai Salvador Dalín synnyinkaupunkia Figueresia. Molempiin on helppo matkustaa junalla, eikä matka kestä kovinkaan pitkään.

Antaudu siis tämän katalonialaisen kaupungin syleilyyn ja lisää nämä Barcelonan nähtävyydet matkasi ohjelmaan!

Barcelonan nähtävyydet kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti