MatkapojatMatkapojat

Barcelonan rannat takaavat täydellisen loman Espanjassa

Barcelonan rannat ihastuttavat monipuolisuudellaan. Mitkä ovat ne parhaat rannat, jonne matkailijan tulee suunnata?

Barcelona on eräs parhaista matkakohteista Euroopassa, sillä siellä yhdistyy kaupunki- ja rantaloma. Rannalle pääsee aivan kaupungin keskustassa, joten museossa kiertelyn ja ostosten jälkeen voi aina hengähtää hetken rannalla. Tässä parhaimmat ja kauneimmat Barcelonan rannat lomallesi.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

5 parasta Barcelonan rantaa

Barcelonassa on yhteensä 4,5 kilometriä hiekkarantaa. Tämä tarkoittaakin runsaasti vaihtoehtoja rantojen suhteen ja jokainen Barcelonan ranta on ihastuttavan erilainen.

Ranta Barcelonassa

1. Bogatell

Barcelonan rannat eivät tarkoita aina menoa ja meininkiä, vaan niissä voi todella rauhoittua. Varsinkin Bogatell on rentouttava ja hiljainen ranta. Se sijaitsee aivan Bogatellin metroaseman vieressä ja ranta tarjoilee runsaasti tilaa löhöilyyn. Siellä saa myös rantapelit pystyyn mikäli kaipaat hieman rantaliikuntaa.

Sant Sebastia Barcelonassa

2. Sant Sebastia

Sant Sebastia on Barcelonan pisimpiä rantoja. Tämä ranta ei ole vain matkailijoiden suosiossa, vaan siellä viihtyvät myös paikalliset. Sen suosion taustalla on ehdottomasti sen vilkas ja monipuolinen harrastustarjonta. Rannalla voi nimittäin pelata lentopalloa, surffata, heittää frisbeetä tai kokeilla vaikka vesisuksia.

ApolloApollo

Barcelonetan ranta

3. Barceloneta

Barceloneta on monen mielestä se paras ranta Barcelonassa. Ranta on ehdottomasti kaupungin tunnetuin ja suosituin ja monet parhaimmat Barcelonan hotellit sijaitsevat juuri tällä rannalla. Rauhaa rakastavan ei kannata tänne rannalle suunnata, sillä siellä oleminen on melkoista huisketta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Barceloneta olisi ihastuttava. Juuri sen suosio tekee siitä loistavan rannan, sillä tämä tarkoittaa runsaasti aktiviteetteja sekä loistavia palveluita. Tällä rannalla voi surffata ja syödä monessa Barcelonan parhaista kalaravintoloista.

Apollo – Barcelona

Löydä parhaat lomatarjoukset Barcelonaan!

Etsi lomatarjouksia

Nova Icarian ranta

4. Nova Icaria

Monet Barcelonan rannat soveltuvat lapsiperheille ja näistä varsinkin Nova Icarian ranta on hyvä valinta perhelomaan. Aivan olympiapuiston lähellä sijaitseva ranta on rauhallinen ja hiljainen. Sieltä löytyy vuokrattavia ja ilmaisia rantatuoleja, sekä hyviä ravintoloita koko perheelle. Kivana pikkulisänä on varsinkin rannan pöytätennispaikka.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Banys del Forum

5. Zona de Banys del Fòrum

Kiinnostaa Barcelonan rannat ja niiden meno, mutta ärsyttääkö hiekka? Tähänkin ongelmaan on kaupungissa ratkaisu! Barcelonassa pääsee nimittäin rantamenon tunnelmaan ilman hietikkoa Zona de Banys del Fòrum rannalla.

Tämä ranta-alue on avoinna vain kesäisin ja siellä pääsee uimaan ulkoilma-altaassa merivedessä, mutta alueella ei ole hiekkaa. Rantatuoleja, ravintoloita ja tekemistä kuitenkin riittää, joten ranta on kiva vaihtoehto lomailijalle, joka ei välitä hietikosta! Barcelona on muutenkin todella tunnettu monipuolisena kaupunkina, josta löydät monenlaista tekemistä.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Barcelonan rannat ovat täynnä tekemistä ja viihdykettä

Barcelonan kauneimmat ja ihastuttavimmat rannat eivät ole vain auringonottoon ja se onkin juuri niiden suosion taustalla. Barcelonan rannat tarjoavat runsaasti tekemistä vesiurheilusta rantaleikkeihin. Mutta rannat jatkavat eloaan auringon laskiessakin.

Rannoilla kannattaa ehdottomasti:

  • Nauttia illan hämyssä drinkit xiringuitoissa eli rantabaareissa.
  • Syödä mereneläviä kalaravintoloissa auringonlaskussa.
  • Tanssia rannoilla järjestettävissä discoissa läpi yön.

Rannalle ei siis tarvitse suunnata vain päivisin, vaan matkailijalle riittää tekemistä illan pimentyessä.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Parhaat rannat Barcelonan lähellä kannattaa pitää mielessä

Aivan Barcelonan lähellä on runsaasti ihania rantoja, mikäli päiväretki kiehtoo. Monet rannat ovat lyhyen ajomatkan päässä ja niihin pääsee usein helposti myös julkisilla liikenne välineillä. Parhaimmat ja kokemisen arvoiset rannat Barcelonan lähellä ovat:

  • Ocata Playa
  • Mar Bella – vain rohkeimmille, sillä kyseessä on nudistiranta!
  • St Pol de Mar
  • Altafulla
  • Tossa de Mar

Lähde siis rentoutumaan ja pitämään hauskaa Barcelonan rannoille!

Osta julkisen liikenteen kortti etukäteen täältä >>

Barcelonan rannat kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti