LomarengasLomarengas

Onko Barcelona helmikuussa uhka vai mahdollisuus?

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Barcelona on monen matkaajan suosikki ja suurin osa siellä käyneistä haluaa palata sinne yhä uudestaan. Tämä ihastuttava kaupunki soveltuu matkakohteeksi läpi vuoden ja tässä tärpit, mikäli Barcelona helmikuussa kiehtoo juuri sinua!

Barcelona helmikuussa on hyvä valinta matkailijoille, jotka etsivät edullista kohdetta talvilomanviettoon. Helmikuu ei ole vilkkain lomakausi, mutta sää on yllättävänkin miellyttävä kaupunkilomalle. Koska Barcelonassa riittää tekemistä läpi vuoden, ei kaupungin valinta matkakohteeksi juuri tänä talvikautena ole huono juttu!

Barcelonan sää helmikuussa

Miltäpä tässä Gaudin taloista tunnetussa kaupungissa sitten näyttää sään suhteen helmikuussa? Onko kohde hyvä valinta, jos lomaltaan kuitenkin kaipaa hieman aurinkoa ja lämpöä?

Barcelona helmikuussa ei sovellu rannalla löhöilyyn, mutta kylmyydessä ei suinkaan tarvitse värjötellä.  Barcelonan lämpötila helmikuussa on talvikauden johdosta alimmillaan. Yöt voivat varsinkin olla kylmiä, sillä Barcelonan keskilämpötila helmikuussa on noin +10 asteen luokkaa. Lämpötila voi kuitenkin tippua nollan lähellä koleimpina öinä. Päivisin keskilämpötila kohoaa kuitenkin +10 ja +15 asteen tienoille.

Barcelona helmikuussa on kuitenkin ihana siksi, ettei sateita tarvitse juurikaan pelätä. Kuukausi on nimittäin yksi vuoden vähäsateisemmista. Aurinko näyttäytyy siis usein, vaikka se ei lämmitäkään aivan kesäkuukausien tavoin.

Mikäli rantaloma kiehtoo, on Barcelonaan parasta matkustaa huhti- ja syyskuun välisenä aikana. Tällöin ilma on aurinkoinen ja keskilämpötilat kohoavat yli +20 ja +25 asteen. Tässä Barcelonan päivän keskilämpötilat suosituimpien matkakuukausien aikaan:

 • Huhtikuu +15 astetta
 • Toukokuu +19 astetta
 • Kesäkuu +23 astetta
 • Heinäkuu +25 astetta
 • Elokuu +26 astetta
 • Syyskuu +23 astetta
 • Lokakuu +19 astetta

Kesäkautena, eli huhti-syyskuun aikana, sää kohoaa usein hellelukemiin. Rannalle voi siis suunnata näinä aikoina ja auringon kuumuudesta saa takuulla nauttia!

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Koe kiehtova kaupunki edullisesti

Sään ollessa leppoisa, ei ole juuri mitään estettä sille, etteikö Barcelonaa voisi kokea helmikuussa. Koska kyseessä ei ole kaupungin suosituin lomasesonki, on Barcelona helmikuussa myös edullisimmillaan.

Helmikuussa löytyy todella paljon halpoja lentoja Barcelonaan. Voit verrata lentoja kätevästi sivuillamme. Sen lisäksi hotellien hinnat yleensä laskevat talvikausina, jolloin helmikuussa voit löytää myös luksushotellit halvemmalla.

Jopa joissakin baareissa ja ravintoloissa hinnat ovat halvemmat kesäkausiin verrattuna!

Mikäli etsit juurikin rantalomaa, kannattaa Barcelonaa kokeilla huhti-elokuussa tai syyslomien aikaan syys-lokakuussa. Heinä- ja elokuu ovat usein kiireisemmät ja kaupungin kadut täyttyvät matkailijoista.

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Barcelona helmikuussa – tekemistä viileimpiin päiviin!

Jos Barcelona helmikuussa kiehtoo, ei kaupungissa ainakaan tekemisen puutetta tarvitse pelätä. Tässä tärpit mitä tehdä, jos sää viilenee:

 • Vieraile Sagrada Familia-kirkossa.
 • Seuraa Font Mágica-suihkulähteen valoshow jokaisen viikon perjantaina tai lauantaina.
 • Tutustu urheilun huumaan jalkapallon tai koripallon avulla.
 • Osallistu Santa Eulàlia-nimisiin kaupunkijuhliin, joita vietetään 9.-12.2.
 • Piipahda Picasso-museossa ja koe se ilmaiseksi helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina tai vierailemalla siellä torstaisin 18-21.30 välillä.

Barcelona on myös monen shoppailijan paratiisi. Helmikuun alussa voit vielä onnistua tekemään löytyjä suurista talvialennuksista, jotka alkavat loppiaisen jälkeen ja jatkuvat useita viikkoja. Joten Barcelona helmikuussa on hyvä paikka uudistaa vaatekaappi kesää varten!

Osta julkisen liikenteen kortti etukäteen täältä >>

Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Koe siis Barcelona helmikuussa

Barcelona helmikuussa on mainio kohde kaupunkilomaan. Sinne voi mennä rentoutumaan edullisiin luksushotelleihin, nauttia romantiikkaa tapasten ja flamencon parissa, tai bilettää nuorekkaissa baareissa kaverien kanssa. Barcelona on lapsiystävällinen kaupunki ja siellä on helppo liikkua paikasta toiseen!

Etsi siis unelmiesi loma Lomamatkalle.fi sivuston avulla ja tsekkaa Barcelonan talvinen syke!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti