Barcelonan ostoskeskukset ovat shoppailijan unelma

Barcelona on valloittava ostoskaupunki ostoskatuineen ja markkinoineen. Mutta mitä kaikkea tarjoavatkaan Barcelonan ostoskeskukset?

Barcelonan ostoskeskukset ovat monipuolisia ja niitä löytyy vähän sieltä täältä kaupunkia. Ostoskeskuksissa saa helposti viihtymään useammankin tunnin ja varsinkin huonommalla säällä, niissä shoppailu on todella rentouttavaa. Tässä esittelyssä ostoskeskukset, joissa ostokset kannattaa käydä tekemässä!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

La Maquinista ostoskeskus

1. La Maquinista

Barcelonan suurin ostoskeskus on La Maquinista, joka kattaa peräti 250 000 neliömetrin alueen ostospaikkoineen. Ulkoilmatyyliin rakennettu ostoskeskus on kodikkaan oloinen ja sieltä löytyy liikkeitä laidasta laitaan. Ostoskeskuksessa on lisäksi runsaasti ruokailumahdollisuuksia. La Maquinista on hieman Barcelonan keskustan ulkopuolella, Sant Andreun ja El Fondon kaupunginosien reunamilla. Sinne on kuitenkin helppo matkata keskustasta esimerkiksi metrolla.

Ostoskeskuksen liikkeet: https://www.lamaquinista.com/stores

Diagonal Mar ostoskeskus Barcelonassa

2. Diagonal Mar

Toinen iso ostoskeskus Barcelonassa on Diagonal Mar, joka sijaitsee Pobleneun kaupunginosassa, aivan meren rannalla. Barcelonan ostoskeskukset ovat täynnä upeita ruokapaikkoja ja Diagonal Marista löytyy muun muassa:

  • Sushibaareja
  • Espanjalaisia tapaksia tarjoavia ravintoloita
  • Saksalaistyylinen olutravintola

Ruokamahdollisuuksien lisäksi ostoskeskuksessa on runsaasti kauppoja aina design –liikkeistä halvempiin ketjuihin.

Ostoskeskuksen liikkeet: https://www.diagonalmarcentre.es/en/stores/

Arenas de Barcelona ostoskeskus

3. Arenas de Barcelona

Paras ostoskeskus ihan vain arkkitehtuurinsa puolesta on Arenas de Barcelona, aivan Plaça d´Espanyan varrella. Vanhaan härkätaisteluareenaan rakennettua ostoskeskusta kannattaa siis käydä ihastelemassa, vaikket ostoksille haluaisikaan. Ostoskeskus tarjoaa kuitenkin myös runsaasti ostomahdollisuuksia aina kosmetiikasta kansainvälisiin muotiliikkeisiin. Ravintoloitakin on melko kattava valikoima ja alueella on ilmainen WiFi-yhteys.

Ostoskeskuksen liikkeet: https://www.arenasdebarcelona.com/stores

Apollo – Barcelona

Löydä parhaat lomatarjoukset Barcelonaan!

Etsi lomatarjouksia

El Triangle Centro Barcelonassa

4. El Triangle

Plaça de Catalunyan alueelta löytyy El Triangle, jonka parhaisiin puoliin kuuluu ehdottomasti sen elektroniikkatarjonta. Ostoskeskus on sopiva sekoitus hienompia ja edullisimpia liikkeitä. El Triangle ei ole Barcelonan suurimpia ostoskeskuksia, joten valikoima esimerkiksi ruokapaikkojen suhteen ei ole aivan niin kattava kuin muissa paikoissa.

Ostoskeskuksen liikkeet: https://www.eltriangle.es/en/stores/


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Maremagnum ostoskeskus

5. Maremagnum

Barcelonan ostoskeskukset yllättävät usein arkkitehtuurillaan, joista Maremagnum on toinen hyvä esimerkki Arenas de Barcelonan lisäksi. Ostoskeskus nimittäin sijaitsee veden päällä, puisen sillan johtaessa sinut tähän kelluvaan keskukseen El Port Vellin satama-alueella. Suuntaa Maremagnumiin, jos olet jalkapallofani, sillä F.C. Barcelonan virallinen kauppa löytyy ostoskeskuksesta. Jos shoppailu väsyttää, voit mennä katsomaan elokuvia tai nauttia ostoskeskuksen konserttitarjonnasta!

Ostoskeskukset liikkeet: https://maremagnum-ca.klepierre.es/Botigues

Glories ostoskeskus

6. Glories

Barcelonan shoppailu paikallisten tavoin onnistuu suositussa Glories –ostoskeskuksessa. Kompakti ostari on täynnä tunnettuja liikkeitä aina H&M:stä Guessiin. El Clotin kaupunginosassa sijaitseva ostoskeskus on ulkoilma ostari, joten siellä on kiva viettää auringoista päivää – voit välillä pujahtaa nauttimaan auringosta ulko-osiin!

Ostoskeskuksen liikkeet: https://www.glories.com/stores

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

La Roca Village outletkylä

7. La Roca Village

Jos matka hieman Barcelonan ulkopuolelle ei haittaa, kannattaa ostokset käydä tekemässä La Roca Villagen outlet kylässä. Se on vaatteiden ystäville se paras ostoskeskus alueella ja matkaan tarttuu taatusti runsaasti kivoja vaatteita, laukkuja ja kenkiä, myymälöiden ollessa todella edullisia. RENFE –juna kuljettaa kylään noin 30 minuutissa Barcelonasta.

Outlet kylän merkit: https://www.larocavillage.com/en/shopping/brands/

Barcelonan ostoskeskukset ovat edullisia

Liikkeitä yllä mainituissa ostoskeskuksissa riittää siis todella monipuolisesti. Yleisesti ottaen Barcelonan ostoskeskukset ovat edullisia hintatasoltaan ja ostokset voi tehdä niin käteisellä tai kortilla. Kortilla maksettaessa kannattaa varmistaa, että se toimii ulkomailla ja harkita matkailuun suunnatun luottokortin hankkimista!

Mitä ostoskeskuksista sitten kannattaa ostaa? Vaatteet ovat ehdottomasti Barcelonan ostoskeskusten parasta antia – ne ovat edullisia ja trendikkäitä! Kannattaa lisäksi katsella alkoholituotteita ostoskeskuksista, sillä hinnat ovat Suomeen verrattuna edullisimmillaan.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde ostoksille Barcelonan ostoskeskuksiin

Barcelonan ostoskeskukset takaavat, että saat kotiin viemiset mukaasi kätevästi ja edullisesti. Kaupungissa riittää myös paljon pienempiä liikkeitä ja kiehtovia ostoskatuja, joten ei muuta kun ostosmatkalle tähän ihanaan kaupunkiin!

Barcelonan ostoskeskukset kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti