Top 5 Krakovan kylpylät

Kiinnostaako kylpyläloma jossakin muualla kuin Virossa? Ota suunnaksi silloin Krakovan kylpylät ihastuttavine palveluineen.

Puola on edullinen ja monipuolinen lomakohde. Todelliselle rentoutumislomalle kannattaa suunnata esimerkiksi Krakovaan. Krakovan kylpylät ovat todella laadukkaita ja edullisia, tarjoten runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Tässä katsaus kaupungin parhaisiin kylpylähotelleihin.

Parhaat kylpylät Krakovassa – TOP 5

Kun haussasi on hyvä kylpylähotelli Krakovassa, kannattaa nämä viisi vaihtoehtoa pitää mielessä.

PURO Krakow Kazimierz kylpylä Krakovassa

1. PURO Krakow Kazimierz – ★★★★

Tämä Krakovan vanhassa kaupungissa sijaitseva kylpylä on yksi kaupungin parhaimpia. Kylpylän sijainti on itsessään loistava, sillä siitä on helppo nähdä ihanaa vanhaa kaupunkia ja Krakovan nähtävyyksiä. Mutta myös kylpylä on todella kaunis ja korkeatasoinen palveluineen.

Kylpylä on yksinkertaisesti sisustettu ja siellä on todella rentouttava tunnelma. Voit lisäksi saada käyttöösi pyörän, joilla tutustua lähialueeseen. Lisäksi vieraiden käytössä on kaunis aulatila, baari sekä ravintola.

Huoneissa on televisio, ilmastointi sekä pieni jääkaappi. Hintaan kuuluu buffet-tyylinen aamiainen sekä mahdollisuus käyttää hotellin kylpyläpalveluita. Kylpyläosastolta löytyy sauna ja erilaisia spa-palveluita kauneushoidoista hierontoihin.

Hotel Copernicus kylpylä Krakovassa

2. Hotel Copernicus – ★★★★★

Hulppeista puitteista voi nauttia myös ihastuttavassa Hotel Copernicuksessa. Krakovan keskusaukion lähellä sijaitseva kylpylä palvelee kattavalla spa- ja kylpyläosastolla. Hotellista löytyy muun muassa ihana uima-allas sekä laadukas sauna.

Huoneet ovat upeat puukattoineen ja antiikkisine huonekaluineen. Huoneista löytyy lisäksi upeat marmorikylpytilat ja ilmainen langaton nettiyhteys. Hotellin yhteydessä toimii todella laadukas ravintola, jota suositellaan muun muassa kuuluisassa Michelin –oppaassa.

ApolloApollo

Lwowska 1 kylpylä Krakovassa

3. Lwowska 1 – ★★★★

Lwowska 1 on todella uniikki kylpylä Krakovassa. Moderni hotelli tarjoaa spa-keskuksen ja kivan sauna-osaston. Hyvinvointipalveluihin kuuluu erilaisia kauneushoitoja sekä perinteikäs hamam –allasosasto. Voit lisäksi lisämaksusta nautiskella laadukkaista hierontapalveluista.

Huoneet ovat hyvin varustellut ja niistä löytyvät perinteisesti televisio, kylpytakit ja pyyhkeet, vedenkeitin ja pieni jääkaappi. Joissakin huoneissa on lisäksi pieni keittiötaso, joten voit tehdä omia aamupaloja, jos haluat! Hotellissa on kuitenkin mukava ravintola sekä kauppa, joka on auki ympäri vuorokauden. Hotelli soveltuu erinomaisesti pariskunnille.

Hotel Kolna kylpylä Krakovassa

4. Hotel Kolna – ★★★

Hieman Krakovan keskustan ulkopuolella sijaitsee myös Hotel Kolna, joka on kiva kylpylähotelli. Läheltä löytyy kivaa nähtävää kuten vanha luostari sekä Vistula –joen kaunis ympäristö kävelyreitteineen.

Hotellissa on lisäksi uima-allas, sauna, kuntosali sekä spa-osasto. Lisäksi voit kokeilla erilaisia harrastuksia aina pöytätenniksestä kajakki-melontaan. Tämä hotelli soveltuu siis erinomaisesti kun haluat sekä aktiviteetteja että rentoutusta.

Hotellin huoneet ovat hyvin varustellut. Niistä löytyy kylpyhuone suihkuineen, televisio sekä ilmastointi. Lisäksi huoneissa on vedenkeitin ja hiustenkuivaaja. Kylpylän yhteydessä toimii ravintola, jossa on runsaasti maittavia vaihtoehtoja myös erikoisruokavalion omaaville lomalaisille!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Novum House Tomasza kylpylä Krakovassa

5. Novum House Tomasza

Mainitaan vielä yksi hieman poikkeava vaihtoehto, sillä Novum House Tomasza on hieman erilainen Krakovan kylpylä. Historiallisessa rakennuksessa sijaitseva hotelli on nimittäin huoneistohotelli, joka tarjoaa erilaisia spa- ja hierontapalveluita lisämaksusta. Hotellissa ei siis ole varsinaista vastaanottoa eikä aamiaistarjoilua. Huoneissa on kuitenkin kattavat palvelut oman aamiaisen valmistamiseen ja muutenkin huoneet ovat todellakin enemmän pieniä asuntoja kuin hotellihuoneita. Sinun on mahdollista tilata huonepalvelusta, jos et halua lähteä tutustumaan vaikkapa lähistön loistavaan ravintolatarjontaan. Huoneiston yhteydessä olevat spa-palvelut ovat kuitenkin erinomaiset.

Apollo – Krakova

Löydä parhaat lomatarjoukset Krakovaan!

Etsi lomatarjouksia

Kuinka valita sinulle sopivin Krakovan kylpylä?

Valinnanvaraa Krakovassa riittää ja sinulle sopiva kylpyläloma löytyy parhaiten, kun mietit hieman mitä lomaltasi haluat. Monet keskustan hotellit tarjoavat laatua, mutta erityisesti niihin kannattaa tutustua silloin, kun haluat Krakovan lomaltasi muutakin kuin hotellissa oleskelua. Jos taas juuri kylpyläpalvelut ovat ehdottomasti tärkeitä, kannattaa tutustua myös hieman keskustan ulkopuolella oleviin kylpylöihin.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde kylpylälomalla Krakovaan läpi vuoden

Krakovan kylpylät tarjoavat loistavat puitteet lomaan läpi vuoden. Krakova on esimerkiksi erinomainen joulukaupunki, joten voit suunnata kylpylälomalle ja tutustua samalla kaupungin kiehtoviin joulutoreihin. Toisaalta taas Puolan kukkaloisto kesäisin ja keväisin on myös erityisen kaunis. Voit siis lähteä kylpylälomalle Krakovaan läpi vuoden!

Krakovan kylpylät kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti