MatkapojatMatkapojat

Krakovan ostoskeskukset – viisi loistavaa ostospaikkaa

Krakovan ostoskeskukset takaavat ettei Puolan lomalta tarvitse palata kotiin tyhjin käsin. Katsasta tästä kaupungin parhaat ostospaikat seuraavalle lomallesi.

Puola on varsin edullinen lomakohde ja maan kaupunkeihin voi suunnata vaikkapa kunnon shoppailulomalle. Krakovan ostosmahdollisuudet takaavat matkalaukuntäytteeksi laatua sekä mielenkiintoista ostettavaa. Vaikka kaupungissa riittää myös pieniä putiikkeja, ovat juuri Krakovan ostoskeskukset erinomaista ajanvietettä.

Krakovan ostoskeskukset ja parhaat ostospaikat – Top 5

Minne ostoksille sitten kannattaa suunnata? Tässä esittelyssä Krakovan parhaat ostoskeskukset:

Galeria Krakowska ostoskeskus Krakovassa

1. Galeria Krakowska

Krakovan suurin ostoskeskus on monen mielestä myös kaupungin paras. Galeria Krakowska sijaitsee vanhassa kaupungissa aivan kaupungin keskeisimmän torin ja päärautatieaseman vieressä. Myös paras Krakovan ostoskatu on juuri ostoskeskuksen lähellä, joten tänne kannattaa suunnata, kun haluat viettää päivän ostosten parissa.

Ostoskeskuksesta löytyy reilusti yli 200 liikettä, niiden tarjotessa muotia, kirjoja, kauneustuotteita sekä elektroniikkaa. Liikkeiden joukosta löytyy tunnettuja liikkeitä kuten Zara, Swatch ja Levi´s. Lisäksi voit nauttia niin hienommista ravintola-annoksista, että perinteisestä pikaruuasta, sillä ostoskeskuksessa on runsaasti ravintoloita moneen makuun.

Liikkeet: https://www.galeriakrakowska.pl/en/shops,9

Pasaż 13 Krakovassa

2. Pasaż 13

Toinen vanhankaupungin ostoskeskuksista löytyy kahden vanhan rakennuksen uumenista. Hyvin tylsän näköisen ulkonäön ei kannata antaa hämätä, sillä Pasaz 13 ostoskeskus on hyvin moderni ja täynnä laadukkaita luksusliikkeitä. Kun siis kaipaat jotakin hienompaa osteltavaa, suuntaa tähän ostoskeskukseen. Pasaz 13 on ehdottomasti paras ostoskeskus luksuksen ystäville ja kauppavalikoimaan kuuluu muun muassa Dolce & Gabbana. Kauppakeskuksen deli-ruokaosasto on ihastuttava paikka herkkujen ostamiseen ja mukaan tarttuu taatusti ihania juustoja ja suklaita – makeiset ovat loistava tuliaisidea juuri Krakovasta!

Liikkeet: http://www.pasaz-13.pl/en/

ApolloApollo

Bonarka City Centre ostoskeskus Krakovassa

3. Bonarka City Centre

Krakovan ostoskeskukset uudistuvat jatkuvasti, uusimman tulokkaan ollessa loistava Bonarka City Centre. Wisla joen toisella puolella vanhasta kaupungista katsoen sijaitseva ostoskeskus on suurin ostoskeskus Krakovassa. Yli 300 kauppaa sisältävä ostari on lisäksi kaunis rakennus, jossa viihtyy vaikka koko päivän.

Kuten todettua, kauppakeskus on täynnä liikkeitä ja ravintoloita. Voit tehdä ostoksia muun muassa näissä liikkeissä:

  • Leroy Merlin
  • Zara
  • Cloppenburg
  • Smyk Megastore

Lisäksi ostarilta löytyy peruspikaruokapaikat sekä muutamia hienompia ravintoloita. Jos ostelu kyllästyttää, voit piipahtaa myös Krakovan suurimmassa elokuvateatterikompleksissa.

Kotisivut: http://www.bonarkacitycenter.pl/en/sklepy-2/


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Galeria Kazimierz ostoskeskus Krakovassa

4. Galeria Kazimierz

Juutalaisessa kaupunginosassa sijaitseva Galeria Kazimierz on kauniimpia ostoskeskuksia koko maassa. Vanhaa ja modernia taitavasti yhdistelevä rakennus on lisäksi täynnä liikkeitä, joissa tehdä ostoksia niin muodin, elektroniikan kuin vaikkapa elintarvikkeiden osalta. Lisäksi tämä ostoskeskus tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja korujen ystäville. Liikkeistä kannattaa ehdottomasti vierailla Almassa, joka on ihana ruoka- ja herkkuosasto.

Liikkeet: https://www.galeriakazimierz.pl/en/shops

Factory Kraków outlet Krakovassa

5. Factory Kraków – Outlet Krakovassa

Jos Krakovan ostoskeskukset ovat koluttu ja kaipaat jotakin vielä edullisempaa, suuntaa kohti hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevaa Factory Kraków outlettia. Tämä outlet-keskus tarjoaa runsaasti tunnettuja merkkituotteita muodin osalta. Lisäksi rakennuksessa sijaitsee ravintoloita ja kahviloita takaamaan miellyttävän ostoskokemuksen.

Liikkeet: https://krakow.factory.pl/en/brands

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Krakovan ostoskeskukset ovat avoinna läpi vuoden

Ostoskeskukset ja kaupat ovat Krakovassa auki kauttaaltaan läpi vuoden. Yleensä ostoskeskukset ovat auki maanantaista lauantaihin klo 9-22 välillä ja sunnuntaisin ovat avautuvat usein tuntia myöhemmin, ostareiden ollessa avoinna aina iltakymmeneen saakka.

Erilaisia juhlapyhiä Puolassa on jonkin verran Suomea enemmän ja nämä saattavat sulkea tai lyhentää ostoskeskusten aukioloaikoja. Esimerkiksi pääsiäinen vaikuttaa kauppojen aukioloon hieman Suomea enemmän.

Apollo – Krakova

Löydä parhaat lomatarjoukset Krakovaan!

Etsi lomatarjouksia

Mitkä ostokset Krakovassa kannattavat?

Mitä Krakovan ostoskeskuksista kannattaa sitten ostella? Kaupungin parhaimpia tuotteita edullisuutensa puolesta ovat ehdottomasti alkoholi- sekä tupakkatuotteet, jotka ovat Suomen hintatasoon verrattuna halpoja. Lisäksi elintarvikkeita ja herkkuja voi ostella varsin edullisesti.

Kannattaa lisäksi pakata matkalaukkuun:

  • Puolalaisia käsitöitä
  • Tekstiilejä, varsinkin nahkatuotteita
  • Vanhanaikaisia leluja

Krakovan ostoskeskukset sisältävät runsaasti vaihtoehtoja ja niissä saa ajan kulumaan varsin helposti. Lähde siis ostosmatkalle Krakovaan!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Krakovan ostoskeskukset kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti