MatkapojatMatkapojat

Praha lasten kanssa – edullista seikkailua kauniissa maisemissa!

Kun haluat edullisen, mielenkiintoisen ja aktiivisen lomakohteen koko perheelle, on Praha lasten kanssa täydellinen valinta. Praha tarjoaa lapsiperheille runsaasti hauskaa nähtävää sekä helpon loma-ohjelman.

Kaupunkikohteita haettaessa moni perhe suuntaa usein lähelle, kuten Tukholmaan tai Kööpenhaminaan. Mutta Keski-Euroopan historialliset kaupungit kuten Budapest tai Praha ovat myös loistavat perhelomaan. Kun sitten mietit valitako Praha vai Budapest lasten kanssa, puhuu Tšekin pääkaupungin puolesta monikin asia – tästä vinkit kuinka kokea Praha lasten kanssa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Praha lapsiperheille – täynnä loistavia majapaikkoja

Prahan loma lasten kanssa on siis edullinen ja viihdyttävä valinta lomakohteeksi. Prahasta löytyy hotelli lapsiperheille varsin helposti ja tässä muutamia vinkkejä majoituksen valintaan:

  • Vanhan kaupungin alue on loistava nähtävyyksien kannalta ja edullista majoitusta on mahdollista löytää vertailemalla hintoja.
  • Prahan metro sekä raitovaunut ovat kätevä tapa liikkua, joten valitse hotelli niiden läheltä – voit huoletta siis majoittua kauemmaksikin.
  • Letnán puistoalue on rauhallista ja kaunista aluetta, kun olet liikkeellä pienten lasten kanssa.

Hyviä hotelleja Prahassa lasten kanssa matkustettaessa ovat muun muassa Hotel Orion ja hieman keskustan ulkopuolelta löytyvä Amadeus.

ApolloApollo

Praha lasten kanssa – tekemistä ja nähtävää

Kun suuntaat lasten kanssa Prahaan, ei tekemisen puute tule olemaan ongelma. Kaupunki on nimittäin täynnä mielenkiintoista nähtävää sekä kiehtovaa ajanvietettä, joka pitää lapset liikkeessä ja iloisena. Tässä viisi parasta vinkkiä nähtävyyksien ja aktiviteettien suhteen:

Prahan eläintarha

Suuntaa Prahan eläintarhaan

Prahan eläintarha, eli Zoologická zahrada, on yksi Euroopan parhaimpia ja suosituimpia eläintarhoja. Eläintarhassa ei ole lainkaan häkkejä ja eläinten oloihin on kiinnitetty erityisesti huomiota. Mielenkiintoisia eläimiä riittää ja eläintarhasta löytyy monta mielenkiintoista osaa, kuten indonesialainen viidakko! Eläintarhaan on pääsymaksu, mutta lippujen hinnat ovat alle 10 euron luokkaa aikuisiltakin.

Osta liput Prahan eläintarhaan + venekuljetus täältä >>

Kotisivut: https://www.zoopraha.cz/en

Apollo – Praha

Löydä parhaat lomatarjoukset Prahaan!

Etsi lomatarjouksia

Prahan linna

Katsasta Prahan linna

Prahan lasten kanssa vie koko perheen keskellä historian havinaa ja siitä voi nauttia parhaiten Prahan linnassa. Yksi kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ja tekemistä sen uumenissa riittää. Linna on hyvä kohde varsinkin kesäisin, sillä silloin alueella on upea lasten leikkipuisto. Linnan maisemat ja historialliset kadut tarjoavat kyllä katseltavaa talvellakin!

Kotisivut: https://www.hrad.cz/en


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Prahan vesipuisto

Hulluttele vesipuistossa

Aquapalace –vesipuisto on hauska kohde hieman Prahan laitamilla. Julkisilla on kuitenkin helppoa matkata vesipuistoon ja itse puisto on todella suuri. Vesipuistosta löytyy saunoja, altaita ja liukumäkiä ja siellä voi helposti viettää vaikka koko päivän.

Osta liput vesipuistoon täältä >>

Kotisivut: https://www.aquapalace.cz/?lang=en

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Vrch Petřín -kukkula

Vieraile Vrch Petřín –kukkulalla

Petřin –kukkula sopii hyvin lapsiperheille, sillä ylhäältä löytyy kaunis näköalatorni sekä peililabyrintti. Eiffeliä muistuttavaan torniin on muutaman euron pääsymaksu, mutta näkymät tornista ovat huikeat. Lisäksi tornin vieressä olevaan peililabyrinttiin pääsee tutustumaan samalla kertaa ja se on hauska kokemus ihan kaikenikäisille. Kukkulalta löytyy lisäksi erilaisia patsaita sekä mielenkiintoinen observatorio.

Prahan lelumuseo

Tutustu Prahan museoihin

Praha lasten kanssa tietää mielenkiintoisia museovierailuita, sillä kaupungissa on runsaasti kaikenikäisille sopivia museoita. Vierailla kannattaa ainakin:

  • Prahan lelumuseossa Prahan linnan lähistöllä
  • Pienoismallimuseossa eli Muzeum miniaturissa
  • Joukkoliikennemuseossa jos vierailet Prahassa kesäisin
  • Tekniikan museossa, eli Narodni technicke muzeumissa

Tutustu täältä Prahan museoihin.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Muista tämä, kun lähdet lasten kanssa Prahaan

Tšekit ovat hyvin lapsiystävällistä kansaa ja siksi lomakohteena Praha on lapsiperheille loistava valinta. Ravintoloissa on hyvin otettu lapset huomioon ja erillisiä ruokalistoja on saatavilla juuri perheen pienimmille. Lisäksi esimerkiksi Prahan julkinen liikenne on maksutonta alle 5-vuotiaille.

Praha soveltuu lomamatkailuun läpi vuoden. Pidä kuitenkin mielessä, että jotkin nähtävyydet ovat auki talvikuukausina hieman eri lailla. Varmista siis aina aukioloajat haluamasi paikan nettisivuilta, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä!

Kaiken kaikkiaan Praha lasten kanssa on loistava valinta tekemisentäyteiseen ja hauskaan kaupunkilomaan. Suuntaa siis Tšekin pääkaupunkiin koko perheen kanssa!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti