MatkapojatMatkapojat

Koe Tukholma lasten kanssa ja vietä upea perheloma

Rakkaan naapurimaamme pääkaupunki on suosittu perhelomakohde. Tukholma lasten kanssa onnistuu näiden vinkkien avulla!

Tukholmaan matkataan Suomesta varsin ahkerasti. Maahan on helppo mennä niin risteillen kuin lentäen. Tukholma on varsin tuttu ja turvallinen kaupunkilomakohde ja sillä riittää edelleen runsaasti tarjottavaa. Kaupunki soveltuu varsin hyvin myös lapsiperheille mielenkiintoisen tarjonnan ansiosta.

Mikä on parasta tekemistä lasten kanssa Tukholmassa?

Tekemistä lasten kanssa Tukholmassa riittää. Tässä muutama esimerkki siitä, mitä Tukholmassa kannattaa tehdä.

Junibacken, Tukholma

Junibacken

Astrid Lindgrenin tarinoiden pohjalta rakennettu satumaailma Junibacken ihastuttaa varsinkin, jos Tukholma pienten lasten kanssa on tähtäimessäsi. Alueelta löytyy niin Peppi Pitkätossun Huvikumpu kuin tarinoiden läpi kuljettava Satujunakin. Alueella on myös teatteri- ja musiikkiesityksiä viihdyttämään lapsia ja aikuisia.

Kotisivut: https://www.junibacken.se/fi/

ApolloApollo

Kuninkaanlinna Tukholmassa

Kuninkaanlinna

Tukholman Kuninkaanlinna on hyvä kohde lapsiperheille, sillä siellä riittää tutkittavaa niin pikku prinsseille kuin prinsessoillekin. Aarrekammio on lapsista usein se mielenkiintoisin huone, mutta myös vahdinvaihto on mukavaa katsottavaa.

Kotisivut: https://www.kungligaslotten.se/english.html

Gröna Lund huvipuisto

Gröna Lund

Tukholma lasten kanssa ei olisi mitään ilman vierailua Gröna Lundissa. Tämä Ruotsin vanhin huvipuisto viihdyttää niin perheen pienimpiä kuin hieman vanhempiakin lapsia. Gröna Lundin alueella pääsee myös lasten kanssa syömään kätevästi, sillä alue tarjoaa useita eri vaihtoehtoja, ja hinnatkaan eivät ole mitään päätä huimaavia.

Kotisivut: https://www.gronalund.com/en/


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Skansen ulkoilmamuseo

Skansen

Tukholman kadut voivat tuntua ruuhkaisilta, mutta niitä pakoon pääsee helposti Skansenissa. Skansenin ulkoilmamuseossa aika on pysähtynyt paikoilleen ja lapset saavat ihastella vapaana askeltavia kanoja ja riikinkukkoja. Eläinpuistossa on myös eksoottisempia eläimiä.

Kotisivut: https://www.skansen.se/fi/suomi

Eriksdalsbadet uinti- ja urheilukeskus

Eriksdalsbadet

Mikäli huvipuiston sijasta haluaa pulikoida lasten kanssa vedessä, on Eriksdalsbadet kiva kohde. Södermalmissa sijaitsevassa uinti- ja urheilukeskus tarjoaa runsaasti sekä ulko- että sisäaltaita, joissa uiskennella.

Kotisivut: https://www.stockholm.se/eriksdalsbadet

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kulturhuset, Tukholma

Kulturhuset

Sergelsin torin lähellä sijaitseva kulttuuritalo tarjoaa paljon tekemistä lasten kanssa. Monikerroksisen rakennuksen kätköissä on myös useita kahviloita ja ravintoloita, minne mennä, jos haluaa lasten kanssa syömään Tukholmassa ilman huolia. Talossa on usein myös musiikki- ja teatteriesityksiä viihdyttämään koko perhettä.

Kotisivut: https://kulturhusetstadsteatern.se/English/

Tom Tits Experiment tiedekeskus

Tom Tits Experiment-tiedekeskus

Tämä tiedekeskus tarjoaa hauskan tavan tutustua tieteen ihmeelliseen maailman. Lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia laitteita, sekä osallistumaan kokeisiin. Noin puolen tunnin päässä Tukholman keskustasta sijaitsevaan keskukseen pääsee niin Tukholman julkisilla kulkuvälineillä, kuin omalla autollakin kätevästi.

Kotisivut: https://www.tomtit.se/finska/

Milloin Tukholmaan kannattaa mennä?

Tekemistä lasten kanssa Tukholmassa riittää läpi vuoden. Tässä vinkit mihin lasten kanssa kannattaa suunnata milloinkin.

Tukholma lasten kanssa talvella ja syksyllä

Lämpötilat tippuvat Tukholmassa syksyllä ja talvella, vaikka siellä ei aivan Suomen pakkasille ylletäkkään. Tukholma loma syksyllä ja talvella onnistuu kuitenkin mainiosti erilaisten sisätiloissa olevien kohteiden ansiosta. Tässä tärpit viileimpiin syksy- ja talvilomiin:

  • Vieraile Ruotsin luonnontieteellisessä museossa ja 3D-elokuvateatteri Cosmonovassa.
  • Matkaa Tukholman ulkopuolella sijaitsevaan Haga Ocean –merimaailmaan.
  • Vietä aikaa Kulturhusetissa.

Keväällä ja kesällä

Tukholma tarjoaa keväisin ja kesäisin paljon aurinkoa ja lämpöä. Tällöin Tukholma voi liikkua lasten kanssa kävellen ja nähtävyyksiin tutustuen. Esimerkiksi koko Djurgårdenin saari tarjoaa tekemistä päivään, jos kahteenkin. Alueelta löytyy niin Skansenin ulkoilmamuseo kuin Gröna Lundin huvipuistokin.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Tarjoa lapsillesi elämyksellinen loma Tukholmassa

Tukholma on turvallinen valinta onnistuneeseen perhelomaan. Yllä olevasta listasta löytyy monta kohdetta, mihin lasten kanssa Tukholmassa voi suunnata. Kaupunkiin on helppo matkata ja lomatarjouksia tutkailemalla voit löytää edullisen hotellimatkat Tukholmaan.

Käytä siis tarjoukset hyödyksi ja tarjoa koko perheelle hauska Tukholman loma!

Tekemistä lapsille Tukholmassa kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti