MatkapojatMatkapojat

Hotellimatka Tukholmaan – vinkit onnistuneeseen irtiottoon

Hotellimatka Tukholmaan on paras tapa ottaa irtiotto arkeen. Tässä vinkit onnistuneeseen lomaan rakkaassa naapurimaassa.

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki ja täynnä ostomahdollisuuksia sekä erilaisia nähtävyyksiä. Kaupungista löytyy niin kuninkaanlinna kuin kiehtova huvipuistokin, joten tekemistä riittää varmasti. Eipä olekaan ihme, että hotellimatka Tukholmaan on melkein jokaisen suomalaisen matkakohdelistalla vuosittain.

Mistä löytyy parhaat hotellimatkat Tukholmaan?

Hotellimatkat Tukholmaan onnistuvat joko lentäen tai laivalla. Näistä molempia suuntaa kohti Tukholmaa useita kertoja päivässä. Laivalla Tukholmaan voi kulkea Helsingin lisäksi suoraan Turusta.

Omatoimisesti varatun matkan lisäksi voit varata hotellimatkan Tukholmaan valmiina pakettimatkoina. Tällaisia vaihtoehtoja on muun muassa Ikaalisten Matkatoimistolla ja Matkapojilla.

Hotellimatka Tukholmaan voi olla esimerkiksi:

  • Kaksi yötä laivalla ja yksi Tukholmassa
  • Kaksi yötä laivalla ja useampi Tukholmassa
  • Muutama yö Tukholmassa sekä lennot kohteeseen
  • Päivä Tukholmassa risteily

Valmismatkat Tukholmaan ovat hyvä valinta silloin, kun haluat jotakin helppoa ja laadukasta edullisesti. Toki Tukholman majoitusvaihtoehtoja voi etsiä ja varata erikseenkin esimerkiksi Hotels.comin sivuilta.

ApolloApollo

Milloin Tukholmaan kannattaa suunnata?

Tukholmaan tehdään hotellimatkoja ympäri vuoden ja kaupunki soveltuu matkailuun niin kesällä kuin talvellakin. Tukholman sää on talvella Suomea leudompi, eikä kaupungin kaduilla yleensä törmää suureen määrään lunta. Kesällä lämpöä ja aurinkoa riittää, joskin Tukholma ei ole niinkään tunnettu rantalomakaupunkina.

Kesällä viihdykettä tarjoaa tietenkin huvipuisto Gröna Lund, joka on kiinni talvisin. Joulun alla Tukholma on puolestaan kiva shoppailukaupunki, josta löytyy tarvittavat lahjat pukinkonttiin. Koe myös Tukholman upeat joulutorit.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Hotellimatka Tukholmaan sopii monenlaisille matkaajille

Hotellimatkat Tukholmaan soveltuvat monenlaisille matkaajille. Tukholma on helppo ja mukava kohde lapsiperheille, sillä kaupungissa riittää runsaasti lapsille soveltuvaa tekemistä huvipuistosta mukaviin leikkipuistoihin. Hotellimatka Tukholmaan voi olla lisäksi irtiotto arkeen puolisosi kanssa, sillä Tukholman ravintolat ja teatterit ovat kiva ja romanttinen tapa viettää laatuaikaa. Tukholmassa on lisäksi runsaasti kulttuuria, historian havinaa sekä ostosmahdollisuuksia.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kuinka viettää päivä Tukholmassa?

Hotellimatka Tukholmaan tarkoittaa yleensä yhden päivän viettoa Tukholman kaduilla. Päivä Tukholmassa voi sisältää runsaasti erilaista ohjelmaa, riippuen siitä mitä päivältäsi haluat. Kuten mainittu, Tukholmassa on runsaasti tekemistä lapsille ja aikuisille.

Tässä viisi vinkkiä, jotka kannattaa sisällyttää Tukholman lomaan:

  • Matkusta Djurgårdeniin ja vieraile Skansenin ulkoilmamuseossa ja eläintarhassa.
  • Kävely Gamla Stanin kaduilla, eli Tukholman vanhassa kaupungissa.
  • Nauti herkkuja Södermalmin trendikkäässä kaupunginosassa.
  • Katsele maisemia Tukholman kaupungintalon tornissa.
  • Tutustu historian havinaan Vasamuseossa.

Liikkuminen Tukholmassa

Päivä Tukholmassa voi sisältää runsaasti liikkumista paikasta toiseen, sillä Tukholman julkinen liikenne on todella hyvä ja varsin edullinen. Jos saavut lentäen, voit ottaa Arlanda Express junan keskustaan. Matka kestää vain 20 minuuttia ja alle 20-vuotiaat matkaavat ilmaiseksi.

Jos taas valintasi on hotellimatka Tukholmaan laivalla, voit saapua toiseen kahdesta satamasta. Matkan voi kuitenkin melko helposti kävellä tai ottaa sataman edustalta bussin keskustaan.

Itse Tukholmassa kannattaa liikkua julkisilla. Puhelimeen voi ladata kätevän karttasovelluksen ja lipun voi ostaa kaikilta asemilta. Päivälipun hankkiminen kannattaa, varsinkin jos aikeissa on liikkua runsaasti paikasta toiseen. Kesäisin monet keskustan nähtävyydet voi helposti nähdä kävelemällä paikasta toiseen.

Tukholman julkisen liikenteen viralliset sivut: https://sl.se/en/

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Hauskanpitoa naapurimaassa

Hotellimatka Tukholmaan tarjoaa loistavan mahdollisuuden hauskanpitoon, olitpa liikkeellä yksin, kavereiden, puolison, tai lapsien kanssa. Tukholma on juuri riittävän lähellä esimerkiksi nopeaan viikonloppulomaan ja sinne voi palata yhä uudelleen.

Etsi siis unelmiesi hotellimatka Tukholmaan ja rentoudu naapurimaan sykkeessä!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti