ApolloApollo

Seitsemän ideaa siihen mitä tehdä Barcelonassa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Barcelona on mukavan edullinen ja sopivan kokoinen kaupunkikohde. Mutta mitä tehdä Barcelonassa?

Espanjan itärannikolla sijaitseva Barcelona on suosittu kaupunkilomakohde. Siellä kiehtoo niin maistuva espanjalainen ruoka ja viini kuin kaupungin monipuolinen kulttuuri- ja viihdetarjonta. Tästä siis vinkit siihen mitä tehdä Barcelonassa, kun sinne seuraavan kerran matkaat!

Parasta Barcelonassa – Seitsemän vinkkiä

Alla olevista kohteista ja ideoista löydät runsaasti tekemistä ja koettavaa. Listassa on vinkkejä siihen, mitä tehdä Barcelonassa auringonpaahteessa, sateella tai vaikkapa talvella.

La Sagrada Familia Barcelona

1. Hiljenny La Sagrada Familiassa

Vierailu La Sagrada Familiassa on varmasti tunnetuin juttu mitä tehdä Barcelonassa. Mutta tämän siltikin keskeneräisen Gaudin katedraalin näkeminen on ehdottomasti yksi pysäyttävimpiä kokemus. Kirkkoa on rakennettu jo peräti vuodesta 1882 asti, eikä sen valmistuminen vieläkään ole täysin kiveen kirjoitettua.

Kotisivut: https://sagradafamilia.org/en/

Camp Nou Stadioni

2. Katso jalkapalloa Camp Nou –stadionilla

Barcelona on tunnettu kiihkeästä rakkaudesta urheiluun ja jalkapallo on kaupungin ylpeys. Piditpä jalkapallosta tai et, viihdyt aivan varmasti kiihkeässä ottelussa Camp Nou –stadionilla. Moniin otteluihin on helppo saada liput paikan päältä, mutta niihin tunnetuimpiin kannattaa liput ehdottomasti ostaa netistä etukäteen. Stadionille on myös mahdollista tehdä kierroksia, joihin saat lippuja alta.

Kotisivut: https://www.fcbarcelona.com/en/club/facilities/camp-nou

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Passeig de Gracia -katu

3. Koe makunautintoja Passeig de Gràcia –kadulla

Passeig de Gràcia –katu on tunnettu ostos- ja ravintolakatu. Sen varrella on runsaasti putiikkeja ja kivoja kahviloita, joissa nauttia kaikkea sitä, mikä on parasta Barcelonassa. Tämän lisäksi tällä kauniilla kadulla voi ihastella Gaudin suunnittelemia rakennuksia, joihin on mahdollista tutustua myös sisältä.

Barcelonan satama

4. Risteily Barcelonan satamassa

Hyppää katamariini-aluksen kyytiin auringon laskiessa ja ihastele Barcelonan kaunista rannikkomaisemaa. Risteily kestävät noin 30 minuuttia ja niiden aikana saat nauttia maistuvia drinkkejä ja kuunnella mukavaa jazz-musiikkia henkeäsalpaavissa maisemissa. Risteilyjä on olemassa monia erilaisia. Niihin pääset tutustumaan ja varaamaan lippuja alta.

Picasson museo

5. Ihmettele Picasson taidetta

Picasso on yksi aikamme tunnetuimmista ja erityisimmistä taiteilijoista. Hänen taidettaan pääsee ihastelemaan ja ihmettelemään Museu Picasso –museossa. Picasson teoksista tunnetuimmat eivät löydy täältä, mutta se onkin loistava katsaus aloittelevan taiteilijan ajatusmaailmaan.

Kotisivut: http://www.museupicasso.bcn.cat/en

Apollo – Barcelona

Löydä parhaat lomatarjoukset Barcelonaan!

Etsi lomatarjouksia

Kuumailmapallolento Barcelonassa

6. Kuumailmapallolla Barcelonan ylle

Barcelonan voi kokea aivan eri näkökulmasta kuumailmapallon avulla. Kuumailmapalloretki löytyy muun muassa Get Your Guide –sivuston kautta ja se vie sinut Katalonian kauniisiin maisemiin. Tämä retki toteutetaan aamun koitteessa, joten se on ainutlaatuinen ja henkeäsalpaava kokemus.

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

Parc de Ciutadella -puisto

7. Rentoudu Parc de Ciutadella –puistossa

Puistot ovat rentouttavinta mitä tehdä Barcelonassa. Puistoista linnapuistona tunnettu Parc de Ciutadella on kaunis kokemus. Siellä riittää nähtävää talvellakin. Alueelta löytyy kiehtovia patsaita ja piristäviä kasveja, joihin tutustua.

Mitä tehdä Barcelonassa lasten kanssa?

Yllä olevat ideat ovat monesti kivaa tekemistä myös lasten kanssa. Mutta mikäli matkustat Barcelonaan lasten, tässä muutama lisäjuttu.

Tässä viisi vinkkiä siihen, mitä tehdä Barcelonassa lasten kanssa:

  • Vieraile CosmoCaixa –tiedemuseossa.
  • Pidä hauskaa Parc d´Atraccions –huvipuistossa.
  • Ihastele kaloja L´Aquàrium –akvaariomaailmassa.
  • Herkuttele Museo de la Xocolata –suklaamuseossa.
  • Inspiroidu Park Güel –puistoalueella.
Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Barcelonan matkavinkit

Barcelonassa kannattaa ehdottomasti kävellä paljon sekä hyödyntää julkisia liikennevälineitä. Kaupunki soveltuu matkailijoille talvikuukausinakin, jolloin ei toki pidä odottaa aivan kuumimpia rantakelejä. Matkustaminen on halvempaa silloin, kun matkustat sesonkiaikojen ulkopuolella. Sesonkiaikoihin lukeutuu pääsiäinen, sekä heinä-elokuu, jolloin monet eurooppalaiset matkailijat suuntaavat Espanjaan.

Osta julkisen liikenteen kortti etukäteen täältä >>

Tekemistä Barcelonassa kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti