Vinkit minne Mallorcalla kannattaa matkustaa

Mallorcan saari on seikkailijan paratiisi. Minne Mallorcalla siis kannattaa suunnata, jotta lomasi on ikimuistoinen?

Mallorcalle on tehty pakettimatkoja jo 1950-luvulta saakka. Tämä ainutlaatuinen matkakohde viettelee niin suuren maailman tähtiä kuin meitä tavallisia tallaajiakin. Olitpa menossa Mallorcalle ensimmäistä tai kymmenettä kertaa, sieltä löytyy aina runsaasti uusia kokemuksia ja ihania paikkoja vierailuun.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Minne suunnata Mallorcalla, jos haluat rantaloman?

Mallorca on rantalomailijan unelmakohde. Sieltä löytyy runsaasti monipuolisia vaihtoehtoja rentoon ja hauskaan rantalomaan, ja tässä kolme vinkkiä siitä, minne Mallorcalla kannattaa lähteä aurinkoa ja lämpöä etsimään.

Alcúdian vanha kaupunki

Alcúdia

Pohjoisessa sijaitseva Alcúdia on idyllinen rantalomakohde. Sen pitkät ja matalapohjaiset rannat houkuttelevat varsinkin perheitä. Alcúdiasta onnistuu mielenkiintoinen päiväretki Menorcan saarelle, joten kaupungissa ei tarvitse tyytyä vain rannalla löhöilyyn.

Palma Nova Mallorcalla

Palma Nova

Palma Nova on matkakohde, minne Mallorcalla tulee suunnata, jos helppo rantaloma on juuri sitä mitä lomaltasi haluat. Hotellit, rannat, kahvilat ja ravintolat ovat matkailijoita varten suunniteltu, joten täällä toimii kaikki. Palma Novassa on myös lukuisia teemapuistoja, joissa pitää hauskaa

ApolloApollo

Port Pollensa Mallorcalla

Port Pollensa

Pitkistä ja kuumista hietikoista pääset nauttimaan Port Pollensassa. Tämä matkakohde on kaunis, kiehtova ja edullinen valinta rantalomaan.

Minne Mallorcalla kannattaa matkata aktiiviloman viettoon?

Mallorca ei sovellu vain rantalomaan, vaan saarella voi viettää aktiivisen ja tekemistä täynnä olevan loman. Saarella onnistuu niin patikointi kuin purjehduskin ja Mallorca on loistava kohde elämyksien hakuun.

Apollo – Mallorca

Löydä parhaat lomatarjoukset Mallorcalle!

Etsi lomatarjouksia

Soller Mallorcalla

Sóller

Sóller sijaitsee Mallorcan länsiosissa ja sinne kannattaa suunnata kun kulttuuri ja kauniit maisemat kiehtovat sinua. Vuoren juurella sijaitseva satamakaupunki on täynnä tekemistä. Siellä kannattaa vierailla esimerkiksi:

  • Sant Bartameun kirkossa
  • Can Pruneran taidemuseossa
  • Jardí Botànicin puutarhassa

Sóllerista on helppo tehdä pyöräretkiä sekä patikoida läheisissä luontopuistoissa. Vanhanajan juna matkaa Sóllerista Palmaan useita kertoja päivässä, ja se on ehdottomasti kauneimpia reittejä, minkä Mallorcalla voi matkata.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Valldemossa Mallorcalla

Valldemossa

Valldemossa on korkein kylä minne Mallorcalla voi matkata ja sieltä avautuvat maisemat ovat henkeäsalpaavat. Elokuussa täällä järjestetään Chopin festivaalit. Valldemossan luostari on myös mielenkiintoinen tuttavuus. Hotel Valldemossa on ehkäpä romanttisin hotelli minne majoittua Mallorcalla.

Orient

Karut vuoristomaisemat löytyvät Orientista ja täältä käsin voit tehdä erinomaisia vaellusretkiä vuoristoon. Koko kylässä on vain muutamia kymmeniä taloja, eikä ravintoloitakaan ole valinnanvaikeudeksi asti. Tämä on kuitenkin loistokohde rentoutumiseen ja hikiliikuntaan!

Minne ajaa Mallorcalla jos vuokraat auton?

Auton vuokraaminen on parasta mitä Mallorcalla voi tehdä. Auton kyydissä pääset näkemään saarta enemmän, sekä vierailemaan niissä idyllisissä ja aidoissa kylissä. Ne ovat usein romanttisimpia paikkoja, mitä Mallorca tarjoaa.

Tässä vinkit siihen minne ajaa Mallorcalla:

  • Banyalbufarin vuoristokylä
  • Deiàn saaristokylä
  • Santanyín taiteilijakylä
  • Fornalutxin vuoristokylä

Nämä ovat kuvankauniita kyliä, joissa voi viettää muutaman yön ja jatkaa sitten matkaansa Mallorcan muihin kohteisiin.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Missä Mallorcalla voit nauttia luksuksesta?

Mallorca on monien kuninkaallisten ja julkisten suosiossa. Saarella on runsaasti luksusluokan hotelleja, joissa voit nauttia ainutlaatuisesta lomasta. Mallorca soveltuu loistavasti vaikkapa häämatkan viettoon!

Jos haussasi on jotakin erityistä, minne Mallorcalla sitten kannattaa suunnata? Vastaus on satamakohde Puerto Portals. Tämä luksusveneiden täyttämä satama on julkkisten Mallorcan suosikki. Alue on täynnä hienoja ja ylellisiä putiikkeja, viiden tähden hotelleja ja siellä pääsee kokemaan vilkkaan ja kiehtovan yöelämän.

Tässäpä siis ne parhaimmat vinkit minne Mallorcalla kannattaa suunnata. Joten ei kun unohtumattoman loman suunnitteluun!

Mallorcan lomakohteet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti