Pariisin Disneyland on tarunhohtoinen elämyskohde

Tarunomainen Pariisin Disneyland on jokaisen lapsen ja lapsenmielisen unelma. Mitä kaikkea huvipuistosta kannattaa tietää, jotta vierailu olisi unohtumaton elämys?

Pariisin Disneyland koostuu kahdesta teemapuistosta, jotka ovat Disneyland ja Walt Disney Studios. Molemmissa on yli 60 kohdetta erilaisine viihdykkeineen. Alueella on lisäksi Disney Village –ostos- ja huvittelualue, joten tekemistä ja nähtävää huvipuistossa riittää. Pariisin Disneylandiin kannattaa ehdottomasti varata rutkasti aikaa – jopa päiviä! – ja laittaa hyvät kengät jalkaan!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Missä Pariisin Disneyland sijaitsee?

Pariisin Disneyland sijaitsee Marne-la-Valléessa, aivan Pariisin laitamilla. Puisto on Pariisin keskustasta vain noin 45-minuutin junamatkan päässä, joten siellä voi periaatteessa vierailla Pariisista käsin.

Kuten todettua, huvipuisto-alue on todella laaja, sillä sieltä löytyy:

  • Yli 60 kohdetta, joiden laitteet soveltuvat kaikenikäisille
  • 7 virallista Disney –hotellia
  • Lukuisia yhteistyöhotelleja niiden lisäksi
  • Kymmenittäin kahviloita ja ravintoloita

Disneylandin kotisivut: https://www.disneylandparis.com/

Apollo – Pariisi

Löydä parhaat lomatarjoukset Pariisiin!

Etsi lomatarjouksia

Aukiolot ja hinnat

Disneyland on auki vuoden jokaisena päivänä, joten matkat onnistuvat milloin tahansa. Aukioloajat vaihtelevat kuitenkin sesongista toiseen, joten niihin kannattaa tutustua virallisilla nettisivuilla.

Pääsymaksut riippuvat tietenkin siitä, matkaatko huvipuistoon omatoimisesti vai esimerkiksi pakettimatkalla. Pääsymaksut sisältyvät yleensä pakettimatkoihin sekä alueella varattavien huoneiden hintaan, jos matkustat omatoimisesti. Lippuvaihtoehtoihin kuuluu muun muassa:

  • Yhden päivän, samana päivänä ostettu lippu
  • Yhden päivän liput etukäteen ostettuna
  • Yhden päivän liput kuljetuksineen Pariisista tai lentokentältä
  • Useamman päivän liput
  • Erilaiset FastPass –liput
ApolloApollo

Liput Pariisin Disneylandiin

Lippuja kannattaa ehdottomasti katsella GetYourGuidesta, sillä voit löytää sieltä loistavia tarjouksia!

Viisi vinkkiä Pariisin Disneylandiin

Jotta matkat unelmien huvipuistoon onnistuvat mahdollisimman vaivattomasti, tässä parhaimpia vinkkejä Pariisin Disneylandiin.

1. Harkitse FastPass -lippuja

Nämä liput ovat hieman hintavampia, mutta niiden avulla sinun ei tarvitse jonottaa laitteisiin aivan yhtä kauan. Liput kannattavat ainakin niihin laitteisiin, joihin tiedät haluavasi.

2. Suunnittele mitä nähtävyyksiä haluat nähdä

Mikäli sinulla on ehdottomia suosikkikohteita tai vaikka Disney –teemoja, joita haluat nähdä Disneylandissa, kannattaa alueeseen tutustua etukäteen. Puisto on todella iso, joten et halua kävellä edestakaisin koko päivää.

3. Varaudu jonottamiseen

Vaikka ostaisit FastPass –lippuja, joudut melko varmasti jonottamaan. Tämä on vain tosiasia, joka pitää hyväksyä, sillä puisto on suosittu satoi tai paistoi!

4. Ota omat eväät mukaan

Koska jonotusta on, kannattaa omien eväiden mukaan ottaminen. Tämä myös siksi, että puiston hinnat ovat korkeat ja välipalojen osto voi nopeaan käydä kukkarolle!

5. Ilotulitus on uskomaton elämys

Pariisin Disneyland järjestää joka ilta uskomattoman ilotulitus- ja valoshown, joka kannattaa ehdottomasti kokea. Esitys kestää usein kymmeniä minuutteja, tarjoten unohtumattoman päätöksen huikealle päivälle!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Disneyland Pariisissa

Pariisin Disneylandiin tehdään valmismatkoja

Mikäli haluat kokea Pariisin Disneylandin ilman sen suurempaa suunnittelu, kannattaa harkita pakettimatkan ostoa. Pakettimatkoja järjestetään Suomesta melko tiheään ja monen eri matkanjärjestäjän voimin. Esimerkiksi Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa matkat Disneylandiin muutamia kertoja vuodessa. Pakettimatkoihin kuuluvat yleensä lennot, kuljetukset huvipuistoon lentokentältä sekä majoitus huvipuistolippuineen.

Pariisin Disneyland on elämys, joka ei unohdu. Taianomaiseen satumaahan kannattaa siis ehdottomasti käydä tutustumassa koko perheen tai kaveriporukan voimin!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Mikki Hiiri Pariisin Disneylandissa

Matkat onnistuvat myös omatoimisesti

Kuten todettu, voit helposti tehdä päiväretken Disneylandiin Pariisin lomallasi. Puisto on kuitenkin niin suuri ja mahtava, että siellä saa kyllä kulumaan useamman päivänkin. Matka Disneylandiin on varmasti monen lapsen unelmien loma!

Loma on helppo toteuttaa omatoimisesti, sillä voit etsiä lentoja Pariisiin ja varata Disneylandin liput ja majoituksen erikseen. Pariisin lentokentältä kulkee suorayhteys Disneylandiin bussin tai junan avulla, joten sinun ei tarvitse ensin matkata Pariisin keskustaan.

Hotellit kannatta varata vertailusivustojen avulla, sillä hinnoissa on joskus paljonkin eroa. Pariisin Disneyland tarjoaa runsaasti hotellivaihtoehtoja, mutta mikäli haluat jotakin todella edullista, kannattaa hotellit etsiä itse puistoalueen ulkopuolelta. Val d´Europe on vain 5-minuutin RER –junamatkan päässä puistosta ja siellä majoittuminen voi tulla halvemmaksi.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti