MatkapojatMatkapojat

Dubai helmikuussa – hyvät puitteet leppoisaan rantalomaan

Dubai on helmikuussa mainio lomakohde lämpimän loman viettoon. Alla tietoja siitä, mitä kaikkea tämä kaupunki tarjoilee talvella.

Aavikon keskellä ja kauniin sinisen meren rannalla sijaitseva Dubai on yhä suositumpi lomakohde. Yhdistyneiden arabiemiraattien luksuskaupungin sää on Persianlahden ilmaston ansiosta lämmin läpi vuoden, joten Dubaihin voi lähteä rantalomalle melkein milloin tahansa. Dubai on helmikuussa varsin miellyttävä, sään pysyessä aurinkoisena, muttei liian kuumana. Suuntaa siis sinne Suomen pakkasia pakoon esimerkiksi hiihtolomalla!

Helmikuu on aurinkoinen ja miellyttävän lämmin

Dubain sää on siis varsin lämmin läpi vuoden, mutta kesäisin lämpötilat voivat nousta monen makuun hieman liian paahtaviksi. Juuri helmikuussa Dubai tarjoilee miellyttävää säätä suomalaiseen makuun. Lämpötila helmikuussa on keskimäärin noin +24 asteen tienoilla. Aurinko lämmittää varsin mukavasti, eikä Dubaissa juuri tuule tähän aikaan vuodesta. Iltaisin ja öisin lämpötila voi tippua noin +14 asteen tienoille, jolloin pitkähihaiselle paidalle voi löytyä käyttöä. Aavikon yöt voivat olla yllättävänkin vilpoisat, mutta päivällä lämpöä riittää.

Dubai on helmikuussa suurimman sadejakson syövereissä, mutta tämä ei todellakaan tarkoita että sateita olisi runsaasti. Kuukaudessa on nimittäin keskimäärin vain noin neljä sadepäivää tämän sadejakson aikana, keskimääräisen sademäärän jäädessä vain noin 34 millimetriin. Sateen uhka on siis varsin pieni helmikuussakin.

Sää helmikuussa on lisäksi:

  • Noin 8-11 tuntia valoisaa aikaa, auringon laskiessa noin iltakuuden aikoihin.
  • 40-90% kosteuslukemat.
  • Merivesi on noin +21 asteista.

Mikäli suuntaat siis Dubaihin helmikuussa, on sää varsin leuto ja leppoisa. Hikilomaan ei välttämättä tarvitse varautua, mutta Dubain rannoilla ja hotellien uima-altailla voi silti rentoutua ja nauttia auringosta. UV-säteily on myös helmikuussa varsin korkeaa, joten aurinkorasvaa tulee pakata matkalaukkuun!

ApolloApollo

Dubai tarjoilee helmikuussa runsaasti tekemistä

Sää helmikuussa on siis varsin kiva, mutta mitä kaikkea Dubai helmikuussa tarjoilee tekemisen ja näkemisen osalta? Dubai on varsin mukava kaupunki, sillä siellä voi nauttia rannoilla rentoutumisesta, ostosten teosta sekä kiehtovista nähtävyyksistä.

Kaupungissa on lisäksi runsaasti erilaisia tapahtumia juuri helmikuun aikaan. Tässä muutama vinkki jos suuntaat Dubaihin helmikuussa:

Kiinalainen uusi vuosi

Dubai on monikulttuurinen kaupunki, jossa asuu ihmisiä monista maailman kolkista. Siksi erilaiset kansalliset juhlat näkyvät kaupungin ohjelmistossa – niistä varsinkin kiinalainen uusi vuosi helmikuussa on hauska elämys. Uutta vuotta vietetään ympäri kaupungin ruuan ja erilaisten kulttuuritapahtumien avulla.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Dubain tennisturnaus

Dubaissa järjestetään helmi-maaliskuun vaihteessa vuosittain yksi tennisvuoden ensimmäisistä turnauksista. Tenniksen ystävät voivat nauttia huippupelaajien taidoista, sillä moni tennisammattilainen suuntaa juuri tähän turnaukseen avaamaan kauden.

Dubain kansainvälinen venenäyttely

Aivan helmikuun lopussa vietetään Dubain kansainvälistä venenäyttelyä, joka tuo luksusveneet kaupungin rannoille. Luksusveneet ovat melkoista katsottavaa, vaikka niitä ei omalle mökille ehkä tulekaan hankittua! Kiinnostava näyttely tuo Dubain kaduille lisäksi paljon muutakin tekemistä ravintoloiden laittaessa parastaan kuuluisuuksille.

Dubai tarjoilee helmikuussa yllä mainittujen erikoistapahtumien lisäksi muitakin hauskoja ja viihdyttäviä tapahtumia.

Apollo – Dubai

Löydä parhaat lomatarjoukset Dubaihin!

Etsi lomatarjouksia

Helmikuussa järjestetään usein esimerkiksi:

  • Erilaisia musiikkifestivaaleja, kuten Dubain jazz-festivaalit
  • Dubain ruokaviikot
  • Lukuisia tanssi- ja taidenäyttelyitä
Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Vietä vauhdikas loma Dubaissa

Dubai on kiehtova aavikkokaupunki, jossa riittää menoa ja meininkiä läpi vuoden. Kaupungissa on runsaasti ostosmahdollisuuksia, maukkaita ravintoloita sekä mielenkiintoisia kulttuurinähtävyyksiä. Dubai helmikuussa on kaiken lisäksi mukava säänsä puolesta, sillä aurinkoa ja lämpöä riittää sopivasti.

Lähde siis viettämään vauhdikas loma Dubaissa!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti