Lontoo joulukuussa on maaginen lomakohde

Lontoo on hektisyyttä tihkuva suurkaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa läpi vuoden. Onko Lontoo joulukuussa siis loman veroinen? Tästä vinkit lomaan Lontoossa joulun aikaan.

Lontoon sää joulukuussa

Kaupunkilomaa ei toki yleensä valita säiden mukaan, mutta ei kaupungissa oleilu ole mukavaa jos sää on aivan kauhea. Millainen Lontoo joulukuussa sitten on? Britanniallahan on perinteisesti sateinen ja kolea maine, joten mihin siellä kannattaa varautua?

Lontoon lämpötila joulukuussa on noin 5-10 asteen tienoilla. Lunta Lontoossa voi tulla joulukuussa, vaikka se onkin hieman yleisempää vasta tammi-helmikuun aikana. On kuitenkin hyvä varautua koleaan, sillä Lontoon sää joulukuussa voi olla tuulinen ja välillä sateinen. Aurinko voi kuitenkin lämmittää hyvinkin keväisesti ja valoa riittää paljon pidempään kuin Suomessa.

Lontoo on kuitenkin suurkaupunki, jossa säätä pakoon pääsee helposti. Julkinen liikenne on hyvä, joten ulkona ei tarvitse kärvistellä vaikka sää olisikin kylmä ja sateinen. Mikä muka olisi tunnelmallisempaa kuin istua juomassa lämmintä totia Lontoon ihanissa pikku pubeissa?

ApolloApollo

Lontoo joulukuussa tarjoaa paljon tekemistä

Lontoossa riittää tekemistä ja näkemistä siis säistä huolimatta. Vaikka Lontoo ei ehkä ole tunnettu joulukaupunkina samalla lailla kuin monet Keski-Euroopan kaupungit, on siellä silti paljon jouluista tekemistä.

Tässä parhaat tärpit, joiden avulla Lontoo joulukuussa tarjoaa uusia elämyksiä juuri sinulle:

Lähde luistelemaan kauniisiin maisemiin

Lontoo joulukuussa tarjoilee paljon mahdollisuuksia luisteluun huikeissa puitteissa. Laita siis lämmin villapaita päälle ja ota suunnaksi:

  • Somersetin kartano
  • Luonnontieteellinen museo

Molemmissa pääset luistelemaan kauniissa maisemissa. Luistinratoja koristavat kauniit valot ja suuret joulukuuset, joten niissä pääsee oivasti joulutunnelmaan.

Koe huvipuistotunnelmaa Hyde Parkissa

Hyde Parkin puistossa avautuu joka joulu Winter Wonderland -tyylinen huvipuisto. Tämä talven ihmemaa on yksi parhaista kokemuksista, jos Lontoo joulukuussa kiehtoo. Alueelle ostetaan lippu, jonka jälkeen pääset nauttimaan valoista, joululauluista sekä kokeilemaan erilaisia huvipuistolaitteita.

Testaa Southbankin talvifestarit

Vaikka kesä onkin yleensä festareiden aikaa, voi Lontoossa kokea festaritunnelmaa myös joulukuussa. Soutbankissa järjestetään aina suuri festivaali joulukuussa, jolloin alue täyttyy erilaisista pop-up ravintoloista ja kojuista. Voit rauhoittua ja kuunnella joululuja erilaisten artistien vetäminä Thamesin varrella.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Ihastu Regent Streetin jouluvaloihin

Joulutunnelmaa luo parhaiten ihanat jouluvalot ja Lontoo joulukuussa on niitä pullollaan. Tunnetuimmat sijaitsevat aivan Oxford Streetin ostoskadun vieressä olevalla Regent Streetillä. Lähellä oleva Bond Street on myös koti huikeille valoille, joten suuntaa alueella jos mielit kauniita valoja!

Koe uuden vuoden ilotulitukset Thamesin rannalla

Lontoon uuden vuoden ilotulitukset ovat maailman näyttävimpiä. Niitä pääsee katsomaan eri paikoissa pitkin Thamesia. Parhaalle alueella täytyy ostaa liput, mutta ilotulitukset näkee hyvällä säällä melko kauaskin.

Apollo – Lontoo

Löydä parhaat lomatarjoukset Lontooseen!

Etsi lomatarjouksia

Lontoon jouluostokset

Joulukuussa ostokset ovat hyvä syy loman ottoon. Samalla kun rentoudut ja tutustut uuteen kaupunkiin, voit myös ostella joululahjat valmiiksi. Lontoo joulukuussa onkin oiva valinta juuri lahjojen osteluun.

Parhaat Lontoon joulumarkkinat ovat:

  • Hyde Parkin Winter Wonderland
  • Leicester Squaren joulumarkkinat
  • Greenwich Marketin joulumyyjäiset
  • Kingstonin joulumarkkinat

Sen lisäksi shoppailijan kannattaa vierailla Stratfordissa ja Shepherds Bushissa sijaitsevassa Westfieldin ostoskeskuksessa. Molemmissa riittää nähtävää ja hyviä ravintoloita, joissa rentoutua ja nauttia hyvästä ruuasta.

Sinun tulee myös ehdottomasti vierailla Harrodsissa ihastelemassa jouluosastoa.

Mikäli Lontoo joulukuussa kiehtoo enemmän kuun lopussa, alkavat alennusmyynnit Lontoossa heti Tapaninpäivänä.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Maaginen Lontoo joulukuussa on ihana kohde

Lontoo jouluna on loistava kohde lomaan. Kaupungissa riittää tekemistä ja Lontoon tunnelma on parhaimmillaan tähän aikaan vuodesta. Lähde siis kokemaan Lontoo joulukuussa Lomamatkalle.fi sivuston avulla!

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”Millainen sää Lontoossa on joulukuussa?” answer-0=”Lämpötila pysyttelee noin 5-10 asteen paikkeilla. Lunta voi olla, mutta usein sitä tulee vasta tammi-helmikuussa.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Mitä tekemistä Lontoo tarjoaa joulukuussa?” answer-1=”Joulukuussa Lontoosta löytyy runsaasti tekemistä kuten luistinratoja, Winter Wonderland Hyde Parkissa tai Southbankin talvifestarit.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Mitä ovat Lontoon parhaat joulumarkkinat?” answer-2=”Lontoossa ostoksia pääsee tekemään ainakin näillä markkinoilla: Hyde Parkin Winter Wonderland, Leicester Squaren joulumarkkinat, Greenwich Marketin joulumyyjäiset ja Kingstonin joulumarkkinat.” image-2=”” count=”3″ html=”false” css_

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti