MatkapojatMatkapojat

Tallinnan joulumarkkinat 2019 ovat Euroopan mukavimmat

Eurooppa on täynnä ihastuttavia joulumarkkinoita. Niistä kauneimpia ovat Tallinnan joulumarkkinat, joissa pääset hyvin joulun tunnelmaan.

Suomalaisten suosikkikohde Tallinna on joulukaupunki vailla vertaansa. Sinne kannattaakin suunnata joulukuussa, jotta voit kokea kuinka hurmaava joulu Tallinnassa onkaan. Tallinnan joulumarkkinat tarjoilevat nimittäin runsaasti makunautintoja ja ostosmahdollisuuksia. Tässä vinkit kaupungin parhaisiin joulumarkkinoihin!

Milloin ja missä joulumarkkinat Tallinnassa ovat? – 15.11.2019 – 07.01.2020

Tallinnan joulumarkkinat järjestetään perinteisesti marraskuun puolivälistä aina tammikuun alkuun asti. Joulumarkkinat järjestettiin ensimmäistä kertaa vastaavana samana vuonna kun Viro pääsi irti Neuvostoliitosta eli 1991! Joulumarkkinat sijaitsevat Raatihuoneentorilla, joka sijaitsee Tallinnan kauniissa vanhassa kaupungissa.

Joulumarkkinoiden aukioloajat ovat seuraavanlaiset:

  • Päivisin kello 10-20.
  • Lämmintä joulujuomaa saa aina kello 23 asti.
  • Ohjelmaa on perjantaisin ja lauantain kello 17-19 välillä, sekä sunnuntaisin kello 12-14 välillä

Tallinnan joulumarkkinat ovat varsin pienet, mutta sitäkin viehättävämmät. Raatihuoneen alue ei ole liian suuri, joten voit kokea joulumarkkinat yhden illan aikana. Toki joulutunnelmaan pääsee useampanakin päivänä.

Joulumarkkinoiden kotisivut: http://christmasmarket.ee/fi/

Raatihuoneen lähellä on runsaasti hyviä ravintoloita sekä hotelleja. Ravintoloista mainitsemisen arvoisia paikkoja ovat muun muassa:

  • Ravintola Kaerajaan
  • Ravintola Maikrah
  • Balthasar

Täältä löydät Tallinnan parhaat ravintolat.

ApolloApollo

Tallinnan joulumarkkinat kartalla

Tallinnan joulumarkkinat ovat hauskanpitoa parhaimmillaan

Raatihuoneen joulumarkkinat ovat Tallinnan tunnelmallisimpia ja markkinoilla riittää runsaasti tekemistä ja nähtävää. Joulumarkkinoiden keskiössä on suuri joulukuusi, joka on perinteineen Euroopan vanhin. Se on perinteiden mukaan pystytetty aina vuodesta 1441 asti ilahduttamaan kaupungin talvea.

Runsaasti tehtävää lapsille ja lapsenmielisille

Tallinnan joulumarkkinat ovat mukava kohde lapsiperheille, sillä markkinoilla riittää tekemistä lapsille. Lapset voivat tavata esimerkiksi Joulupukin sekä poroja. Kaunis joulukaruselli on taatusti monen lapsen mieleen. Lapsille suunnattua ohjelmaa on varsinkin viikonloppuisin.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Ostosmahdollisuuksia ja makunautintoja

Aikuisetkin viihtyvät joulumarkkinoilla, sillä siellä on runsaasti erilaista nähtävää ja koettavaa. Raatihuoneentori täyttyy pienistä joulukojuista, joista voit ostaa ihania joulukoristeita tai –lahjoja. Tallinnan joulumatkat ovatkin oiva tapa tehdä joululahjaostokset kiireettömästi ja mukavassa ympäristössä. Jos joulumarkkinoilta ei jotain löydy, löydät sen taatusti Tallinnan laadukkaista ostoskeskuksista.

Kojuista monessa myydään lisäksi erilaisia jouluherkkuja ja lämmintä joulujuomaa. Virolaiset jouluherkut ovat maukkaita ja joulumarkkinoilla kannattaakin kokeilla ainakin verimakkaroita ja hapankaalia. Perinteiset piparkakut jälkiruuaksi lämmittävät mieltä!

Ohjelmaa on runsaasti siis viikonloppuisin. Se vaihtelee kauniista kuorolauluista erilaisiin esityksiin. Ohjelmaan voit tutustua Tallinnan joulumarkkinoiden nettisivuilla.

Vinkit Tallinnan joulumatkoihin

Tallinnan joulumatkat onnistuvat niin omatoimi- kuin pakettimatkoinakin. Voit etsiä edullista ja laadukasta majoitusta esimerkiksi Ebookersin tai Hotels.comin avulla ja varata laivamatkat Eckerö Linen sivuilta.

Ikaalisten Matkatoimisto ja Matkapojat järjestävät lisäksi valmiita joulumatkoja Tallinnaan. Nämä sesonkilomat mahdollistavat helpon ja edullisen joululoman Tallinnaan. Joulumatkoihin kuuluu yleensä laivamatkat sekä yöpyminen Tallinnassa. Tallinnaan on mahdollista tehdä jopa pikkujoulumatkoja, joiden aikana voit vierailla Tallinnan joulumarkkinoilla.

Viikonloput ovat tietenkin kiireisimpiä ja matkat kannattaa varata hyvissä ajoin. Vapaita paikkoja ja edullisia tarjouksia riittää kuitenkin mainiosti, joten Tallinnan joulumarkkinat voi kokea vaikkapa äkkilähtöjen avulla!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Joulun tunnelmaan Tallinnassa

Tallinnan joulumarkkinat ovat ihana tapa aloittaa joulunvietto. Pienet, mutta tunnelmalliset joulumarkkinat ovat täynnä makuelämyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Joulu Tallinnassa antaa mahdollisuudet täydelliseen rentoutumiseen – voit nauttia päivällä Tallinnan hotellien kylpyläpalveluista ja rauhoittua illalla juuri joulumarkkinoilla!

Varaa siis viikonloppuloma Tallinnaan ja koe Tallinnan lumoavat joulumarkkinat!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti